INFONET-468X60-BANNER

Prefinjenost italijanske keramike u vašem domu

26.12.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Studio Tasev vam predstavlja svoju porodičnu firmu koja se već više od dve decenije posvećeno bavi uvozom i prodajom vrhunske italijanske granitne keramike, keramičkih pločica, parketa i sanitarija po projektu.

Foto: Studio Tasev

Posvećenost kvalitetu, stručnost i nepokolebljiva usmerenost isključivo na proizvode iz Italije čine ovu kompaniju vašim pouzdanim partnerom u svetu visokokvalitetnih materijala.

Iskustvo od 1999. godine

Studio Tasev je porodična firma koja se može pohvaliti dugom tradicijom uvoza i prodaje vrhunskih italijanskih proizvoda. S godinama iskustva, ova kompanije je stekla ne samo znanje već i pouzdanost i poverenje svojih klijenata.

Foto: Studio Tasev

Uvoz italijanske keramike

Kompanija se specijalizovala za uvoz i distribuciju italijanske granitne keramike, keramičkih pločica, parketa i sanitarija po projektu.

Najbolji svetski brendovi keramike Sant Agostino, Mirage, Versace, Sicis, Gardenia Orchidea, Cerasarda, Appiani, Piemme samo su  manji deo bogate ponude.

Foto: Studio Tasev

Studio Tasev poseduje širok asortiman proizvoda koji omogućava da svaki vaš projekat bude jedinstven i luksuzan, a posebno je ponosan na činjenicu da isključivo nudi proizvode "Made in Italy". Ova posvećenost italijanskoj tradiciji i majstorstvu odražava se u svakom komadu keramike i sanitarija koje vam nudi. Kompanija je uverena da svaki detalj ima značaj i da kvalitet ne poznaje kompromise.

Foto: Studio Tasev

Rešavanje vaših dilema i nedoumica

Mali porodični tim stručnjaka je tu da vam pomogne u rešavanju svih problema, dilema i nedoumica oko izbora kvalitetne italijanske keramike. Verujući u personalizovani pristup svakom klijentu i pružanje informacija i podrške, pomoći će vam u donošenju najbolje odluke za vaš projekat.

Foto: Studio Tasev

Studio Tasev - vaš pouzdani partner

Ako tražite vrhunske proizvode po najpovoljnijim cenama, stručnost i posvećenost kvalitetu "Made in Italy", Studio Tasev je vaš pouzdani partner.

Ova kompanija ne nudi samo proizvode već i svoje iskustvo, tradiciju i posvećenost koja čini razliku.

Foto: Studio Tasev

Uđite u svet luksuza, tradicije i kvaliteta uz Studio Tasev jer vaši projekti zaslužuju samo najbolje.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;