STOLARSKA RADNJA BOGDANOVIĆ
STOLARSKA RADNJA BOGDANOVIĆ
32000 ČAČAK, SRB
BULEVAR OSLOBODILACA 153

032 353 308
069 1510 081
069 8160 077
069 8160 081

STOLARSKA RADNJA BOGDANOVIĆ

Porodična firma, „Stolarija Bogdanović“ osnovana je 1986. godine sa sedištem u Čačaku. Glavna delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja stolarije i nameštaja. Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima brzo su stekli poverenje domaćih i stranih kupaca.

Stalnim razvojem, usvajanjem novih tehnologija i neprekidnom edukacijom radnika podigli su kvalitet proizvoda i usluga za dobrobit kupaca.

Godine 2002. „Stolarija Bogdanović“ se seli u novi proizvodni prostor. U sklopu zgrade se nalazi proizvodna radionica, lakirnica i kancelarijski prostor.

Radionica

Radionica je opremljena modernim alatima i mašinama. Mašinski park se sastoji od dve formatne testere, stone freze, dve debljače, stone viševretenaste bušilice, trakaste brusilice, formatne prese i puno električnog i pneumatskog alata. Sve su mašine povezane centralnim usisom strugotine koja se skuplja i koristi za loženje.

Godine 2008. u proizvodnju uvode CNC (Computer Numerical Control) tehnologiju čijom se primenom uveliko menja način izrade većine proizvoda. CNC tehnologija omogućuje veću preciznost i kvalitet proizvoda, a smanjuje se vreme izrade što ih čini konkurentinijim na tržištu. Osim svega navedenoga, CNC tehnologija omogućuje i stepen obrade koji na drugim mašinama nije moguće postići, i time „Stolarija Bogdanović“ proširuje spektar usluga i proizvoda. Koriste 4-osni CNC obradni centar proizvođača „Biesse“. Mašina, takvih karakteristika i mogućnosti, predstavlja sam vrh tehnologije obrade drveta.

Farbara je opremljena vazdušnom komorom, što garantuje besprekoran kvalitet površinske obrade. Upotrebljavaju se boje i lakovi poznatih svetskih proizvođača, uz stalno praćenje najnovijih trendova površinske obrade, kao i pratećih tehnologija. Farbara je projektovana u skladu sa evropskim normama i kada je reč o očuvanju životne okoline. „Stolarija Bogdanović“ već dugi niz godina koristi plan o ekološkom odlaganju otpada.

Izložbeni salon

Izložbeni salon „Stolarije Bogdanović“ nalazi se u Bulevaru Oslobodilaca Čačka b.b, na prvom ulasku u Čačak iz pravca Beograda ili Kraljeva. Radno vreme salona je od 9h do 16h, a subotom od 9h do 15h.

U izložbenom salonu nalazi se deo ponude proizvoda koji se proizvode u radionici. U salonu se mogu pogledati drvo-aluminijum profili, prozori od drvo-aluminijum profila, vrata od drvo-aluminijum profila, balkonska vrata od istih profila, sobna vrata, sigrnosna-ulazna vrata kao i ostali prateći program koji se ugrađuje u proizvode „Stolarije Bogdanović“ (okovi, brave, komarnici, roletne...).

U izložbenom salonu se takođe mogu dobiti informacije o tehničkim karakteristikama, saveti i sve druge informacije koje će pomoći potencijalnim kupcima da izaberu prizvode koji odgovaraju njihovim potrebama. Posetite izložbeni salon „Stolarije Bogdanović“ i uverite se u kvalitet njihovih proizvoda.