ROTO ALIBUNAR
ROTO ALIBUNAR
26310 ALIBUNAR, SRB
BLOK 16 B.B.

013 641 690
064 4574 280
+386 51 696777, SLOVENIJA
013 641 690

ROTO ALIBUNAR

ROTO grupa zastupa 10 firmi sa proizvodnjom u četiri evropske zemlje. Kompanija je u privatnom vlasništvu i ima preko 40 godina prisutnosti na domaćem i stranom tržištu kao uspešan proizvođač plastičnih proizvoda i pouzdan poslovni partner.

Sa više od 4.000 proizvoda i godišnjom obradom više od 3 miliona kilograma plastike, spada među vodeće kompanije u proizvodnji rotomolding tehnologije u Evropi. Firme u grupaciji  ostvaruju godišnji rast prihoda od preko 20%, što je rezultat kontinualnog razvoja proizvoda, ulaganja u moderne proizvodne pogone i prodajni uspeh na svim kontinentima.

Uz pomoć sopstvenog odelenja za razvoj, proizvodnja iz godine u godinu se širi i plasiraju se novi proizvodi. U proseku, na tržište se plasiraju dva nova proizvoda nedeljno.

Svi ROTO porizvodi zadovoljavaju visoke standarde i izrađeni su od materijala koji se mogu 100% reciklirati. Pri tome su zadovoljene sve potrebe za kvalitetom i funkcionalnošću.

Vizijа ROTO kompanije je dа postаne vodeći provаjder proizvodа rotomolding procesа u Evropi i proširi proizvode sа sopstvenim brendom Roto širom svetа.

Zаdаtаk kompаnije je dа obezbedi i ponudi visok kvаlitet, multifunkcionаlne, ekološki sigurne proizvode koji se rаzlikuju od drugih svojim modernim dizаjnom i većom upotrebnom vrednošću. Održava uspešna partnerstva kvаlitetom proizvodа, konkurentnim cenama i brzim isporukama.