INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Geberit humanitarna akcija u Kraljevu

24.06.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Predstavnici kompanije Geberit upoznali su juče (23.6.) beogradske medije sa predstavništvom u Beogradu. Jedna od centralnih tema na okupljanju bila je humanitarna akcija koju će kompanija Geberit sprovesti u Kraljevu, kao i predstavljanje inovativnih proizvoda.

Medijima su se obratili predstavnici kompanije Geberit i najavili donaciju školama Svetozar Marković i IV kraljevački bataljon iz Kraljeva. U okviru ovog humanitarnog programa, rekonstruisaće se toaleti sedam sanitarnih blokova u ove dve osnovne škole koje su znatno oštećene nakon razornog zemljotresa.

Realizacija projekta počinje na leto, a od početka nove školske godine u đačkim toaletima biće u upotrebi ugradni vodokotlići, konzolne WC šolje, antivandal tipke za ispiranje i senzorske slavine, čime će higijena biti podignuta na najviši mogući nivo. Ukupna vrednost donacije iznosi oko 170 hiljada evra. Radove će izvoditi praktikanti iz Nemačke, Austrije i Lihenštajna koji će u Kraljevu boraviti dve nedelje i raditi na ugradnji Geberit sistema.

Projekat je podržan od strane Ambasade Švajcarske i nekoliko domaćih kompanija koje su izašle u susret i ustupile svoje proizvode po osnovnim cenama.

Gosti su na okupljanju imali prilike da vide primer istorijskog vodokotlića, ali i moderne proizvode kao što su DuoFresh (radi po veoma jednostavnom principu, miris se izvlači direktno iz WC šolje kroz cev za njeno ispiranje, prolazi kroz aktivni karbonski filter i prečišćen se vraća u prostoriju.), AquaClean (WC šolja koja brine o vašoj higijeni koristeći vodu), tuš element (zidni odvod u ravni poda).

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;