INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Savršeni hedonizam pod jednim krovom

31.08.2010. | Blic

Vodeći časopis o putovanjima „RES“ iz Švedske objavio je listu najinteresantnijih destinacija u svetu, u kojoj je Beogradu u kategoriji najbolje dizajniranog enterijera sa „Supermarket koncept stor“ pripalo drugo mesto.

Na listi od 30 destinacija u 24 zemlje na prvom mestu se nalazi “Prada Transformer” u Seulu u Koreji, koji je od strane švedskog časopisa okarakterisan kao nesvakidašnji umetnički paviljon koji je za “Pradu” dizajnirao arhitekta Rem Koolhaas.

Druga nagrada je kako stoji u švedskom časopisu „neočekivano, ali zasluženo“ otišla u Beograd, pravo u ruke “Supermarket koncept stora” koji je opisan kao “jedinstveni spoj grubog i prividno nedovšenog enterijera i savršenog hedonizma restoran, bar, prodavnica, spa i frizerski salon pod istim krovom”.

Titulu najboljeg hotela na svetu poneo je “Mama Shelter” iz Pariza dizajnersko delo Philippe Starck-a, najbolji restoran je “Mizutanisushi” u Tokiju koji je urađen kao spartanski restoran sa samo 10 mesta. Savršena destinacija za sledeće leto po preporuci ovog časopisa je “Lankanfushi Island” na Maldivima. Kao mesto za najluđi noćni provod proglašen je pariski klubu „Le Montana“.

Časopis „RES“ već 25 godina inspiriše ljude širom sveta da putuju i upoznaju najineresantnije i najegzotičnije destinacije, a sada je svoju bogatu riznicu iskustva iz svih krajeva sveta prvi put rangirao. Polazeći od preporuka čitalaca, na osnovu kojih su načinili liste favorita, odabrali su po tri top destinacije u 10 različitih kategorija: hoteli u metropolama, seoski (etno) hoteli, restorani, noćni klubovi, plaže, aerodromi, dizajn kompanije, tehnologija i preduzetnici.

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;