INFONET-468X60-BANNER

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

03.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

"Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane u ceo proces, a i nakon toga, dalje u rad centra, naša porodična kompanija Donić pružiće značajan doprinos razvoju lokalne zajednice. Sigurni smo da će ovo biti novi centar za okupljanja i kupovinu ne samo Velike Plane, već i okoline," izjavio je Milan Donić, investitor.

Porodica Donić

Porodica Donić (Foto: Krunić, Velika Plana)

U temelje budućeg RIVA shopping parka u Velikoj Plani, čiji je vlasnik domaća kompanija Donić, položena je vremenska kapsula, u utorak 2. aprila. Kapsulu, u koju su ubačeni primerci dnevnih novina i listići sa porukama koje su ispisali okupljeni na toj svečanosti, položili su članovi porodice Donić zajedno sa prijateljima i partnerima na projektu.

RIVA shopping centar će se nalaziti u samom centru Velike Plane, na površini od 11.280m2. Sa ukupnom bruto površinom od 6.019,93m2, a za zakupce 5.600m2, u svom sastavu će imati preko 17 prodavnica, 100 parking mesta i dečije igrališe.

"Lokacija je odlično povezana sa Beogradom i Nišom, s obzirom na to da je udaljena manje od kilometar od uključenja na auto-put E-75, koji predstavlja najvažniji saobraćajni pravac kroz Srbiju. Pored odlične lokacije, obezbedili smo i sjajan miks nacionalnih i internacionalnih brendova iz različitih kategorija, kao što su moda, obuća, sport, lepota i zdravlje, ugostiteljstvo, koji će, uz supermarket i dečije igralište, upotpuniti ceo doživljaj ugodne kupovine," izjavio je Milan Donić, investitor.

Milan Donić

Milan Donić (Foto: Krunić, Velika Plana)

"Otvaranje naše nove jedinstvene destinacije za kupovinu planiramo za septembar 2024. Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane u ceo proces, a i nakon toga, dalje u rad centra, naša porodična kompanija Donić pružiće značajan doprinos razvoju lokalne zajednice. Sigurni smo da će ovo biti novi centar za okupljanja i kupovinu, ne samo Velike Plane, već i okoline," dodao je Donić.

O investitoru

Kompanija Donić osnovana je 1994. godine i od tada neprekidno raste i razvija se. Danas ova kompanija broji preko 100 zaposlenih, a u njenom sastavu funkcioniše 11 maloprodajnih objekata u podunavskom i šumadijskom okrugu. Razvoj kompanije sve vreme ide uzlaznom putanjom, pri čemu je glavni fokus na Velikoj Plani.

Iz godine u godinu, porodica Donić unapređuje svoje poslovanje i strateški se širi, tako da je danas u njenom vlasništvu nekadašnji kompleks Perkon, u samom centru Velike Plane i nekadašnja klanica živine "IPK 10. oktobar", na čijoj parceli će uskoro nići RIVA shopping centar.

Kompanija Donić je, zahvaljujući svom kvalitetu u poslovanju, brzo postala prepoznata kod renomiranih prozivođača bele tehnike i to poverenje i status i dalje uživa.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;