INFONET-468X60-BANNER

Novi veleprodajni centar kompanije "Albo"

20.05.2010. | eKapija

Kompanija "Albo", koja se bavi proizvodnjom i prometom zaštitne odeće, obeležiće 18 godina postojanja otvaranjem novog veleprodajnog objekta 22. maja na Batajničkom drumu. Reč je o jedinstvenom centru za bezbednost i zaštiti na radu gde će, osim prodaje, "Albo" organizovati edukacije o sigurnosti na radu.

- Na ulazu u Batajnicu otvorili smo objekat koji smo zamislili kao centar za bezbednost i zaštitu na radu i gde planiramo da, između ostalog, organizujemo predavanja preduzećima. U edukaciju će biti uključene agencije koje se bave bezbednošću i zdravljem na radu, instituti, kao i elektro i mašinski inženjeri – rekao je u razgovoru za "eKapiju" direktor kompanije "Albo" Slobodan Nešković.

Površina novog objekta je oko 3.000 m2 od čega 2.000 m2 zauzima magacin. Za projekat objekta je bio zadužen "Šinko", dok je dizajn enterijera uradio "Alfa projektni biro". Za izvođanje radova je bio zadužen "Conim".

"Albo" distribuira proizvode svetskih kompanija: JSP, "Panda", "Soll", "Protect", "Sekura", "3M", "Ansell", "Peltor", "Du Pont", "Microgard", "Vochov", "Uvex", "Helly Hensen", "Heckel", "Ear", "Aearo", "Scott".

Kompanija je zastupnik najvećih proizvođača lične zaštitne opreme (zaštita glave, disajnih organa, sluha, hemijska zaštita, zaštitna obuća po standardima Evropske unije, zaštitne rukavice, odeća koja može biti i radna i zaštitna), kao i antipadne "Soll" opreme - zaštitne merdevine i šine za objekte visokogradnje, tornjevi, kule, stubovi, antene, odnosno sisteme i sistemsku opremu koja se instalira uz objekte.

Uz zaštitnu opremu, "Albo" klijentima nudi i JSP program "safety road" (bezbednost na putu) u koji spada svetlosna signalizacija, čunjevi i reflektujuće barijere koje obezbeđuju nesmetan rad na saobraćajnicama. JSP program takođe sadrži program za zaštitu od izlivanja hemikalija (spill safety) koji sprečava nastajanje ekoloških akcidenata.

Jedan od novih programa kompanije "Albo" je program evropskog proizvođača "Vektor", specijalizovanog za proizvodnju opreme za vatrogasce, odeće za prilaz i prolaz kroz vatru uz visok stepen lične zaštite, uključujući i specijalnu odeću i opremu za vojsku i policiju.

Kompanija "Albo" se osim prodaje opreme za zaštitu na radu bavi i proizvodnjom. Reč je o zaštitnoj odeći koju kompanija proizvodi u saradnji sa kooperantima.

- Osim plasmana na našem tržištu, izvozimo u zemlje u okruženju. Sarađujemo sa više od 800 maloprodajnih objekata – rekao je Nešković.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;