INFONET-468X60-BANNER

Raskopan kolovoz i rupe duž glavnih ulica Kaluđerice

11.05.2018. | J. Dinčić | Novosti

Raskopan kolovoz i rupe duž Ulice kralja Petra i Vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici muke zadaju meštanima. Glavne ulice u ovom naselju, kojima saobraća i linija gradskog prevoza, proleće su dočekale sa kraterima na skoro svakom metru.

- Poražavajuća činjenica je da u glavnoj ulici od početka lepog vremena barem nisu zakrpili rupe. Ulica nikada nije bila u lošijem stanju, a oni su počeli da krpe rupe na putu ka Leštanima, koji se vodi kao prečica ka ovom naselju - objašnjavaju Kaluđerčani.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Koliko je kolovoz uništen, svedoči i činjenica da je asfalt ispucao i na mestima gde je pre zime saniran. Na pojedinim delovima put je potpunosti ulegao u zemlju, a rupe su se ispunile podzemnim vodama. Međutim, u toku prethodne nedelje u glavnim ulicama uredno je obeležena horizontalna signalizacija. Nadležni iz Opštine Grocka ističu da je asfaltiranje glavne saobraćajnice u planu, ali tačan datum početka sanacije kolovoza još nije preciziran.

- Postoji spisak prioritetnih ulica, među kojima je i Vojvode Stepe Stepanovića. Pomenuta ulica ušla je u plan da se asfaltira u ovoj godini, ali tačan datum i mesec još nisu precizirani - saopšteno je Novostima iz Opštine Grocka.

Često pucanje cevi za vodu i kanalizaciju i voda koja stalno curi niz glavne saobraćajnice u Kaluđerici, doprinose uništenju kolovoza. Problem su i otpadne vode koje se često slivaju glavnom ulicom i štete asfaltu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;