INFONET-468X60-BANNER

Uskoro nova garaža u Radničkoj u Novom Sadu

25.04.2017. | RTV

Ukoliko narednog meseca bude usvojen nacrt najnovijeg urbanističkog plana, Radnička ulica postaće bogatija za jednu suterensku garažu, a predviđa se i uređenje postojećeg parkinga na toj lokaciji. Predviđene izmene u Radničkoj ulici, odnose se na asfaltiranje prilaza parkingu, uređenje i ozelenjavanje tog dela, uz mogućnost postavljanja solarnih panela, a nakon izgradnje, zelenilo bi trebalo biti i na krovu suterenske garaže, navode u preduzeću Urbanizam.

- Što se tiče oba parkinga, on ostaje na istom broju, 100 ima sada, 100 će biti obezbeđeno u budućnosti, znači nema povećanja, nema smanjenja, dok ova suterenska garaža na dva nivoa, ima ukupno 65 parking mesta, predviđeno. Naravno, još će neko tehničko rešenje pokazati koliko će tu zaista moći da bude - kaže Dušan Miladinović, direktor JKP Urbanizam.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Investiranje u parkinge i garaže je potez koji je Novom Sadu neophodan, jer se u poslednjih nekoliko godina znatno povećao broj automobila i gustina saobraćaja, kažu građani.

Kako smo saznali iz Uprave za građevinsko zemljište i investicije, trenutno je u izradi Odluka o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije blokova između ulica Radničke, Stražilovske i Bulevara Cara Lazara, a nacrt urbanističkog plana na javnom je uvidu do 19.maja, nakon čega sledi procedura njegovog usvajanja.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

ATM
ATM
SUBOTICA

MERIS
MERIS
BEOGRAD-PALILULA
www.meris.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;