IZOLACIJA-468X60-BANNER

Okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva“

24.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

„Privredna komora Srbije“ u saradnji sa komorama iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske 27. novembra organizuje okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva, institucionalno povezivanje radi zajedničkog nastupa na tržištima zemalja Regiona, kao i na trećim tržištima, formiranjem konzorcijuma i drugih oblika udruživanja“.

Cilj ovog skupa je prezentacija iskustva i znanja vodećih kompanija Regiona, na inostranim tržištima, prvenstveno na tržištu Ruske Federacije, arapskom i afričkom i međusobno institucionalno povezivanje u potencijalnim zajedničkim projektima.

Učešće su najavile vodeće kompanije iz Federacije BIH: „Euro-asfalt“, „Širbegović“, „Hering“; Republike Srpske: „Integral“ i „Krajina“; zatim, iz Makedonije: „Granit“, „Beton“, „Žikol“ i „Inkom Inženjering“; iz Srbije: „Mostogradnja“, „Energoprojekt“, „Jedinstvo“, „Putevi Užice“, „Planum“, „Deneza“, „Hidrotehnika-hidrogradnja“ i druge. Očekuje se i učešće „Konstruktora“ iz Splita i „Hidrie“ iz Slovenije, kao i ostalih kompanija iz Hrvatske i Slovenije.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;