INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Palisada ograde

11.12.2023. | Gradjevinarstvo.rs

U kompaniji Palisada se mogu naći ograde svih vrsta, a to je i oblast kojom se ova kompanija najviše bavi. Raspolaže i širokim izborom kapija (klizne, dvokrilne, samonosive, pešačke) sa ili bez automatike. Automatske rampe su takođe nešto što se može naći u njihovoj ponudi, kao i parking barijere (ručne i automatske), tripod barijere i rotirajuća vrata. Desetogodišnje iskustvo i dug spisak referenci najveći su dokaz njihovog kvaliteta i posvećenosti.

Palisada ograde

Foto: Palisada

U ponudi je veliki broj vrsta panelnih ograda, zatim palisadnih ograda i čvrstih profilisanih ograda koje su namenjene ograđivanju javnih i privatnih objekata. Takođe su tu i različita pletiva i varene mreže, dok se za ograđivanje igrališta i sportskih površina preporučuju posebne, više i jače ograde.

Panelne ograde

Prednost panelnih ograda su kvalitet i mali troškovi održavanja. Svi elementi su čelični, toplocinkovani i plastificirani. Ugradnja je jednostavna i brza, kosnici u vidu ojačanja nisu potrebni. Neke od vrsta panelnih ograda:

Bastipli - za ograđivanje svih vrsta poslovno-industrijskih objekata, trgovinskih objekata, sportskih igrališta, stambenih područja, parkova, škola. Ove ograde se lako mogu produžiti bavoletima, na koje se postavlja bodljikava žica/traka. Dodatna mogućnost je montaža betonskih lamela, ali i montaža na betonski zid.

Fax DH - za ograđivanje poslovno-industrijskih objekata, sportskih objekata, školskih igrališta i namenskih objekata. Specifičnost ograde su duple horizontalne žice.

Bastifor - za ograđivanje objekata kod kojih je zahtevani stepen sigurnosti na visokom nivou, jer je zbog specifičnog oblika čvršći i može izdržati veća dinamička opterećenja. Može se lako dodatno produžiti bavoletima, na koje se postavlja bodljikava žica ili traka.

Palisada ograde

Foto: Palisada

Mobilne, građevinske ograde - odlično rešenje za privremeno ograđivanje gradilišta, saobraćajnih deonica, sajmova, javnih priredbi itd. Montaža i demontaža je jednostavna i brza jer se ograda postavlja u betonske pete.

Palisadne ograde - namenjene su ograđivanju javnih i privatnih objekata. Odlikuje ih inovativan način pričvršćivanja koji omogućava lako prilagođavanje ograde neravnom terenu.

Palisada ograde

Foto: Palisada

Ultra - sačinjena je od stubova okruglog oblika i ogradnih panela, sastavljenih od pravouglih i kvadratnih profila, koji su na vrhu zasečeni pod uglom od 45º. Namenjena je ograđivanju privatnih, javnih i poslovno-industrijskih objekata, škola, parkova u naseljenim mestima.

Calitax - sastavljena je od stubova okruglih profila i panela, sačinjenih od kvadratnih profila. Namenjena je ograđivanju privatnih, javnih i poslovno-industrijskih objekata, škola, parkova i naseljenih mesta. Na vrhu panela se jednostavno postavlja bodljikava traka, koja sprečava lako preskakanje ograde.

Ograde po meri - proizvedene su na osnovu želja ili nacrta naručioca. Posebnost ove kategorije je proizvoljan izbor dimenzija i širok spektar ispuna.

Ograde od perforiranih ploča - za ograđivanje privatnih, javnih i poslovno-industrijskih objekata i naseljenih mesta. Stubovi i paneli su površinski zaštićeni toplim cinkovanjem i farbanjem. Paneli su sastavljeni od perforiranih ploča. Na raspolaganju su tipski, više pristupačni modeli i obrasci, koji su prilagođeni zahtevima kupaca.

Ograde Stil - sastavljene su od vertikalnih šipki, koje se na vrhu završavaju dekorativnim oblikom po porudžbini, horizontalnih profila i stubova. Svi elementi ograde su toplo cinkovani i farbani u željenu boju.

Kovane ograde - površinska zaštita sa toplim cinkovanjem i farbanjem po RAL tabeli garantuje dugoročnost kvaliteta i postojanosti proizvoda. Širok spektar oblika i ukrasnih elemenata izrađenih po želji naručioca.

Palisada ograde

Foto: Palisada

Klasične ograde su univerzalna pletiva i varene mreže. Namenjene su, pre svega, ograđivanju zelenih, travnatih površina.

Univerzalno pletivo - Lux ST - posebno je pogodna za ugradnju na neravnom terenu, gde se lako prilagođava konfiguraciji zemljišta. Sastavljena je od stubova okruglog profila i žičanog pletiva. Stubovi i pletivo su takođe toplo cinkovani i plastificirani. Ogradni sistem se lako dodatno može nadograditi, nakon čega se može postaviti bodljikava žica ili boljikava traka.

Ograda od varenih mreža - Jardihtor - sastavljena je od stubova okruglog profila i varene mreže koja je površinski zaštićena vrućim cinkovanjem i plastifikacijom. Na vrhu ograde se lako može nadograditi jedno ili dva dijagonalna produžetka za jednu, ali i više vrsta bodljikave žice i bodljikave trake.

Palisada ograde

Foto: Palisada

Ograđivanje sportskih terena - koriste se ograde nestandardnih visina koje mogu da trpe veće opterećenje. U ponudi su i posebne ograde za igrališta.

Panelne ograde sport BS - za ograđivanje višenamenskih sportskih objekata, gde je potrebna nestandardna visina ograde i gde ograda trpi veća dinamička opterećenja. Namenjene su za ograđivanje stadiona, igrališta, otvorenih skladišnih prostora i objekata sa posebnom namenom.

Ograde za zaustavljanje lopte - koriste se na igralištima, koja su namenjena igrama sa loptom. Sastavljene su od dodatno ojačanih stubova okruglog profila, različitih žičanih pletiva, varenih mreža i polietilenskih pletiva (u zavisnosti od namene).

Za više informacija kontaktirajte kompaniju Palisada.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;