INFONET-468X60-BANNER

Pogledajte kako arhitekte projektuju krstarice

29.05.2015. | Ignant

Nije neobičajeno da arhitekte pored objekata projektuju i dizajniraju nameštaj, odeću, nakit, obući, pa čak i brodove. Peruanski arhitekta Jordi Puig je projektovao brod „Aqua Expeditions“, luksuzno vozilo dugačko 45 metara koje isključivo krstari duž velike reke Amazon.

Luksuzna krstarica može da primi maksimalno 32 gosta plus članove posade, pružajući sve potrebne prostore koji vam trebaju na odmoru na vodi: salon, spoljašnji đakuzi, teretanu, veliku trpezariju i bogato opremljene sobe.

Arhitekta je odradio odličan posao na projektovanju fasade broda, koja zahvaljujući velikim prozorima deluje nalik fasadi nekog objekta, a ne broda, a putnicama pružaju osećaj kao da se nalaze direktno iznad vode.

Sa svojom eko-prijateljskom filzofijom, brod podržava lokalne zajednice duž toka Amazona, pomažući im da imaju pozitivan društveni uticaj sa očuvanjem i zaštitom prirodnih resursa.

Ukoliko imate želju i mogućnosti da doživite predivnu divljinu Amazona, nema boljeg načina od putovanja sa luksuznom krstaricom poput ove.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;