INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Dizajnirajte kuću u potpunosti u skladu sa svojim željama

12.11.2014. | Büro 24/7

Svetski poznat dizajner Filip Stark se udružio sa ekološki svesnom slovenskom firmom „Riko Hiše“ koja gradi drvene kuće kako bi stvorili nešto sasvim drugačije.

U današnje vreme sve više raste potreba za ekološki svesnom gradnjom koja nudi sve pogodnosti modernog i tehnološki naprednog života. Tako je nastao projekt "P.A.T.H." ("prefabricated accessible technological homes", odnosno dostupne montažne i visokotehnološke kuće) u kojem su se udružili svetski poznat dizajner enterijera Filip Stark i slovenska građevinska kompanija Riko Hiše.

Oni su zajedno stvorili montažne kuće koje dolaze u više različitih varijanti, tačnije svaka od njih može se u potpunosti prilagoditi željama stanara, a svi modeli su osmišljeni po najvišim tehnološkim standardima i standardima samoodrživosti uz posebnu pažnju koja je posvećena očuvanju životne sredine.

Čak 34 različita modela nude kupcima maksimalnu prilagodljivost - od biranja veličine kuće, broja soba, različitih eksterijera, vrste podova i krovova, rasvete, boja, pločica i svih drugih sitnica koje čine skladan dom.

Svaka kuća opremljena je solarnim panelima, kolektorima kišnice, vetrenjačama i toplotnim pumpama koje iskorišćavaju maksimum prirodnih resursa, a pritom ne štete okolini. Tako možete biti jedno sa prirodom, a istovremeno živeti sa svim tehnološkim prednostima koje nudi moderno doba.

Svaka kuća se gradi oko šest meseci prema zadatim postavkama kako bi se opremila svim električnim i mehaničkim instalacijama potrebnim za skladan život. Sva potrošnja je maksimalno kontrolisana tako da možete biti sigurni da ćete življenjem u ovakvim prostorima i uštedeti na svakodnevnim nivoima.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;