INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kompletni krovni sistemi – PAUL BAUDER GmbH

09.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Paul Bauder GmbH vodeći je nemački proizvođač izolacionih materijala i pribora za ravne i kose krovove, kao i celovitih rešenja za zelene krovove između kojih bi izdvojili sledeće:

  • bitumenske hidroizolacione membrane (varene i samolepljive), bitumenske parne brane (varene i samolepljive), PE folije
  • PVC-P hidroizolacione membrane sa PES ojačanjem, pogodne za ugradnju na prohodnim i neprohodnim krovovima, mehanički pričvršćene, sa ili bez opterećenja, UV stabilne, otporne na prodor korena i uticaj mikroorganizama, a sve u skladu sa FLL smernicama
  • FPO hidroizolacione membrane sa PES ojačanjem ili ojačanjem od staklene tkanine, pogodne za ugradnju na prohodnim i neprohodnim krovovima, mehanički pričvršćene, sa ili bez opterećenja, UV stabilne, otporne na prodor korena i uticaj mikroorganizama, a sve u skladu sa FLL smernicama
  • PIR toplotna izolacija
  • celovita rešenja za zelene krovove
    • ekstenzivni zeleni krovovi
    • intenzivni zeleni krovovi

BauderTHERMOFIN

Krovna membrana ojačana staklenim vlaknima

Sigurna tehnika ugradnje
Kombinacija visokokvalitetnog FPO materijala i specijalnog uloška od staklenih vlakana omogućuje veliki raspon temperature varenja uz malu potrošnju energije. BauderTHERMOFIN se vari toplim vazduhom temperature od 350-460°C.

Univerzalna mogućnost upotrebe
BauderTHERMOFIN namenjen je za slobodno polaganje sa mehaničkim učvršćenjem kao i ispod opterećenja ili za pokrivanje terasa. Membrana je kompatibilna sa bitumenom i prikladna je za novogradnju i sanaciju postojećih objekata.

Izuzetna izdržljivost
S obzirom da je BauderTHERMOFIN baziran na poznatoj i izuzetno fleksibilnoj sirovini, poliolefin (FPO), namenjen je za dugi rok trajanja i omogućuje konstantnu funkcionalnost građevine u tom periodu.


1. Gornji zaptivni sloj – BauderTHERMOFIN
2. Toplotna izolacija – BauderPIR FA
3. Parna brana – BauderTEC DBR
4. Potkonstrukcija – Trapezni lim

Ekološki kvaliteti
Osnovni koncept visokokvalitetne BauderTHERMOPLAN takođe je primenjen na membranu BauderTHERMOFIN: proizvod ne sadrži plastifikatore, halogene i teške metale. Nakon isteka životnog veka, membrana se može reciklirati ili termički uništiti.

Kompletne komponente sistema
BauderTHERMOFIN dostupan je u svim debljinama, a takođe i sav pripadajući pribor potreban za ugradnju hidroizolacije. BauderTHERMOFIN u potpunosti je kompatibilan sa sistemom BauderTHERMOPLAN.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;