INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

FlexibleLove - neverovatna ekspandirajuća stolica, sofa, dvosed, trosed

26.11.2012. | Gizmag

Malo je neprijatna situacija kada vam bane grupa prijatelja u kuću, a vi nemate dovoljno stolica da ih sve smestite. Međutim, ako imate FlexibleLove stolicu, nećete morati da brinete ni o čemu. Ova neverovatno funkcionalna stolica je izgrađena u potpunosti od recikliranog kartona i drvenih otpadaka i može da se proširi tako da može da smesti 16 ljudi.

Na prvi pogled, dizajn ove stolice izgleda prilično jednostavan, ali kada vidite koliko brzo i lako može da se proširi i skupi, zaista ćete ceniti kompleksnost njenog dizajna. Jedinstvene osobine njene saćaste strukture u obliku harmonike joj dozvoljavaju da se proteže i presavija u mnoštvo oblika i dužina, stvarajući jako iznenađujuće oblike.

Da biste promenili njenu dužinu i oblik, dovoljno je prosto da povučete svaki kraj, slično kao da svirate harmoniku. Za stolicu koja nudi ovoliku fleksibilnost i prilagodljivost, teško je poverovati da je napravljena u potpunosti od recikliranog kartona.

Kako karton uspeva da izdrži težinu 16 ljudi? Njihova telesna težina je ravnomerno podeljena između nekoliko stotina ćelija sadržanih u stolici. I, iako je dovoljno jaka da izdrži teret svih ovih ljudi, ona neće izdržati neuravnoteženi teret, tako da nemojte dozvolite da deca skaču po njoj.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


UNIC IMPEX
UNIC IMPEX
GORNJI MILANOVAC
www.unicimpex.com

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

TIS
TIS
IVANJICA
www.tis.rs

ROCA
ROCA
ZAPREŠIĆ
www.hr.roca.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;