INFONET-468X60-BANNER

Nove GROHE kuhinjske sudopere koje nude usklađen dizajn kuhinjske opreme

20.06.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Stigle su nove GROHE kuhinjske sudopere koje nude usklađen dizajn kuhinjske opreme i brojne dodatke i pakete.

  • Sa svojim kuhinjskim slavinama, sistemima za vodu, kuhinjskim sudoperama i drugim dodacima GROHE postaje trgovačka marka broj jedan za kuhinjske sisteme. GROHE nudi baš svu opremu za savršeno usklađene kuhinjske kombinacije.
  • Patentirana tehnologija za jednostavno čišćenje i izuzetno otporan nerđajući čelik za kvalitet koji se vidi i oseća.
  • Četiri savršeno kombinovana paketa GROHE sudopera i slavina za dizajnerski besprekorne kuhinje
  • Od onih skromnijih sve do luksuznih premium sudopera.

Kuhinja je srce svakog doma, mesto za pripremu hrane, ali i opuštanje uz pozitivne emocije. Svaka kuhinja ima to jedno mesto gde se svakodnevno zaustavljamo bezbroj puta kako bi napunili šerpe, pripremili povrće i oprali sudove nakon obroka, to je sudopera!

Svojom jedinstvenom i visokokvalitetnom ponudom kuhinjskih sudopera, GROHE, vodeći svetski proizvođač sanitarne opreme, sada postavlja nove standarde te čini svaku upotrebu sudopera manje zahtevnim i manje teškim zadatkom. GROHE-ova moderna kuhinja savršen je spoj oblika i funkcionalnosti. GROHE sudopere dizajnirane su kao PerfectMatch: ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu, već se i lako kombinuju sa GROHE kuhinjskim slavinama i sistemima za vodu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti, skladnih proporcija i bez prskanja. Zahvaljujući QuickFix sistemu i standardnom reverzibilnom dizajnu, GROHE kuhinjske sudopere dostupne su kao kompaktni modeli sa integrisanim odvodom, kao velike dvostruke sudopere ili pak kao elegantne ugradne sudopere. Pri tom, mogu se instalirati za svega nekoliko minuta bez mnogo muke ili gnjavaže. Još jedan plus su i karakteristike poput GROHE Whisper izolacije za smanjivanje buke te automatsko čišćenje koje garantuje da nikada više nećete morati uroniti svoju ruku u prljavu vodu zbog začepljene sudopere.

Prilagođava se svakoj kuhinji i svakom životnom stilu

Kuhinjske sudopere sa minimalno 16cm dubine mogu se vrlo lako integrisati u bilo koju kuhinju, kao standardne ugradne sudopere, model u ravni sa radnom pločom, model sa ugradnjom ispod ploče ili kao model sa smanjenom ivicom. Možete birati između osam različitih modela, od klasičnih i bezvremenskih, do onih minimalističkog i reduciranog stila. Osim toga, korisnik može birati između dve različite vrste nerđajućeg čelika te raznih debljina čelika, od 0,6mm do 1,0mm.

Svaka GROHE sudopera premašuje standarde kvalitete, ali jedan model je zaista poseban - to je K400+. Ova sudopera dostupna je u modelu od nerđajućeg čelika tipa AISI 316 koji je potpuno otporan na rđu i koroziju. Ovaj nerđajući čelik poznat je kao „brodski čelik", budući da se koristi prvenstveno u brodogradnji. Sudopera u ovoj verziji posebno je pogodna za područja sa visokim udelom soli u vodi. Zahvaljujući patentiranom načinu obrade čelika za sudopere GROHE Satin Finish – četkanje posebnim biljnim vlaknima (Tampico) -  ove su sudopere posebno glatke pa ih je stoga vrlo lako čistiti. Osim toga, sudoperama se može dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamenske kuhinjske ploče, površine za seckanje, ploče za seckanje ili ribanje. Zahvaljujući svemu navedenom, odabrani model i njegova cena savršeno odgovaraju životnom stilu i potrebama korisnika.

Mali detalji, veliki uticaj

Dobro promišljena rešenja olakšavaju naš boravak u kuhinji. Bilo da korisniku trebaju različite veličine sudopera, od kompaktnih do izuzetno velikih ili integrisanih sudopera - GROHE nudi sudopere sa jednom, jedno i po ili dve kadice u kombinaciji sa brojnim inovativnim detaljima. Takođe, funkcija ispuštanja vode uz pomoć spoljne upravljačke ručice omogućava ispuštanje sudopere bez umakanja ruke u prljavu vodu. Zahvaljujući jedinstvenoj GROHE Whisper izolaciji, zvukovi prouzrokovani isticanjem vode ili rukovanja posudama i šerpama svedeni su na minimum. Osim toga, sistem prelivanja, dostupan za sve GROHE sudopere, sprečava prolivanje vode preko ruba sudopere u slučaju da se slavina slučajno ostavi otvorena, a vrhunski sistem odvođenja osiguran elegantnim diamond-naborima omogućava lakše oticanje vode.

Još jedna karakteristika je da se kuhinjske sudopere mogu vrlo lako ugraditi zahvaljujući QuickFix sistemu i standardnom reverzibilnom dizajnu. Tu su i dve prethodno izbušene rupe za slavine te sifon ispod sudopera koji nadopunjuje opseg ponude i garantuje rešenje „sve u jednom'.

Savršeni par u jednom paketu

Kako bi svojim kupcima olakšao izbor odgovarajućih sudopera, slavina i ostalih dodataka GROHE je sastavio četiri potpuno usklađena paketa koja se sastoje od sudopere i slavina u popularnim linijama Bau, Eurosmart, Concept i Minta.

Za više informacija posetite: www.grohe.rs

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;