INFONET-468X60-BANNER

VII BELRE Sajam nekretnina i investicija 29. i 30. oktobra na Beogradskom sajmu

13.08.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Međunarodni sajam nekretnina i investicija BELRE održaće se 29. i 30. oktobra, sedmi put. Ove godine, BELRE će biti organizovan ponovo na Beogradskom sajmu i okupiće na jednom mestu domaće i strane investitore, graditelje, projektante, konsultante za razvoj nekretnina, posrednike u prometu nekretninama i kranje korisnike.

"Verujemo da je ovo pravi trenutak za povratak BELRE- a na Beogradski sajam. Tržište nekretnina u Srbiji je prepuno potencijala za razvoj, a B2B događaji su prava prilika da se privuku investitori i da se na jednom mestu sretnu ponuda i tražnja. Strani investitori se polako okreću Srbiji i našem regionu, jer su ovo tržišta na kojima postoji veliki nedostatak kvadrata – a to je siguran izvor profita", izjavio je Miloš Rajšić, direktor Dynamic Communications Group, firme koja je organizator BELRE-a.

U Beogradu ima tri puta manje poslovnog prostora nego u Budimpešti, Bukureštu i Zagrebu, tri puta manje komercijalnog i magacinskog, a i stambenog prostora nam nedostaje sudeći prema broju od oko 20.000 registrovanih podstanara, kažu u DCG-u. Van Beograda, trenutno je najaktuelnija izgradnja maloprodajnih parkova i tržnih centara, kao i magacinskog prostora duž Koridora 10.

Organizacioni tim BELRE sajma predstavio se početkom juna na sajmu nekretnina i investicija EIRE u Milanu, sa ciljem da promoviše predstojeći BELRE i obezbedi što veći broj stranih investitora i posetilaca na ovogodišnjem sajmu i konferenciji u Beogradu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

MERIS
MERIS
BEOGRAD-PALILULA
www.meris.rs

UNIC IMPEX
UNIC IMPEX
GORNJI MILANOVAC
www.unicimpex.com

SFS OPLATE
SFS OPLATE
BEOGRAD-SURČIN
www.sfs-oplate.com

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;