IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

49. Sajam nameštaja u Beogradu - od 14. do 20. novembra 2011. godine

30.09.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, zajedno sa Međunarodnom izložbom  mašina i alata za obradu drveta održaće se pod kupolama Beogradskog sajma  49. put od 14. do 20. novembra.

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu je jedan od najvećih i najznačajnijih sajmova iz oblasti proizvodnje nameštaja svih vrsta, opreme, mašina, alata i repromaterijala u ovom delu Evrope sa dugom tradicijom održavanja.

Sajam nameštaja je već decenijama mesto okupljanja i promocije svih značajnih domaćih proizvođača, gde mogu predstaviti svoje proizvode na najbolji način i zaključiti poslovne dogovore, a istovremeno i mesto upoznavanja sa novim trendovima u dizajnu i oblikovanju nameštaja.

Pored domaćih proizvođača, na Sajmu nameštaja predstaviće se i veliki broj stranih firmi, preko zastupnika i direktnim učešćem iz preko 20 zemalja. Svoju lidersku poziciju u ovoj oblasti u regionu dokazuje prisustvo velikog broja firmi iz okruženja koje nastupaju preko privrednih komora susednih zemalja Rumunije i Bugarske, i uz već tradicionalne nacionalne izložbe Hrvatske, Slovenije i Turske.

Veoma značajan podatak je da će i ove godine biti angažovan kompletan izložbeni prostor predviđen za izlaganje u halama i na galerijama, i pored uticaja ekonomske krize koja je znatno uticala i pogoršala situaciju u oblasti drvne industrije i proizvodnje nameštaja.

Važno je istaći da Sajam nameštaja svake godine posete brojni strani poslovni ljudi, zainteresovani za određene dogovore sa domaćim kompanijama  te očekujemo poslovnu aktivnost koja će zadovoljiti ambicije svih učesnika. Kako je nameštaj, dekoracija i uređenje enterijera uvek interesantan i širokoj publici, Beogradski sajam se trudi da održavanjem cene ulaznica na niskom nivou omogući velikom broju ljudi da ga posete i da opreme svoje domove uz savete stručnjaka i značajne popuste.

Tokom sedam sajamskih dana, odvijaće se i bogat prateći program: skupovi, prezentacije, razgovori sa stručnjacima iz oblasti dizajna i projektovanja nameštaja i enterijera. Za studente Šumarskog fakulteta, kao i učenike srednjih stručnih škola, i ove godine je odvojen prostor gde mogu predstaviti svoje radove i kreativne ideje, kao i za štandove specijalizovanih časopisa iz oblasti nameštaja, opremanja enterijera i drvne industrije. 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;