GERARD
GERARD
31210 POŽEGA, SRB
KNJAZA MILOŠA 92/1

031 812 225, POŽEGA-VELEPRODAJA
031 825 058, POŽEGA-MALOPRODAJA
011 2764 491, BEOGRAD-MALOPRODAJA
031 3716 091

GERARD

Godine 1957. AHI Roofing iz Novog Zelanda prvi u svetu razvio je proizvodnju obložene, presovane metalne krovne ploče i ostao vodeći u tehnologiji njihove proizvodnje.

Danas, čelik sa zaštitom cinka i aluminijuma čini srž krovnih profila koji omogućava i do 9 puta veću otpornost na koroziju od pocinkovanog čelika. Površinski sloj prirodnog mlevenog kamena iz Novog Zelanda i jedinstveni sistem pričvršćivanja omogućavaju da GERARD® krovni proizvodi izdrže najekstremnije vremenske uslove kao što su jak grad, olujni vetrovi i veliki snegovi.

Štaviše, GERARD® krovne ploče su do 7 puta lakše od tradicionalnih keramičkih i betonskih krovova i dokazano je da su bezbednije i otpornije na uticaj zemljotresa.

Stoga ne iznenađuje da AHI Roofing nastavlja da proizvodi obložene, presovane metalne krovne ploče i prodaje ih u više od 130 zemalja.

Sve procedure imaju sertifikat ISO 9001, što garantuje njihovim kupcima da su proizvodi osmišljeni tako da zadovolje sve njihove potrebe.
Razvili su sposobnost proizvodnje raznih stilova krovova za svako tržište. GERARD® krovovi nude rešenja za stambenu novogradnju, zamenu krovova na postojećim stambenim objektima, kao i za komercijalnu namenu. Asortiman uključuje različite krovne profile, koji upotpunjuju mnoge različite stilove kuća, s toga se razlikuje 6 osnovnih oblika ploča u 28 boja: „Gerard Klasik“, „Gerard Kontinental“, „Gerard Diamant“, „Gerard Milano“, „Gerard Senator Šindra“ i „Gerard Korona Šindra“.

GERARD® presovani čelični krovovi polaze od izdržljivosti i elastičnosti novozelandskog čelika, koji je s obe strane obložen zaštitnim slojem aluminijuma i cinka. Ova moćna legura kombinuje „požrtvovanu“ zaštitu cinka sa prirodnom zaštitnom barijerom aluminijuma. U svakom okruženju, presovani čelični GERARD® krovovi pružaju vrhunske performanse i znatno duži vek trajanja od pocinkovanih čeličnih krovova.

GERARD® čelične krovne ploče pripremaju se i presuju u gotov oblik pre nanošenja završnih zaštitnih slojeva. Time se izbegava problem mikropukotina koje se mogu pojaviti na mestima savijanja proizvoda kod kojih se presuje prethodno bojeni čelik. Debljina je više nego dvostruko veća od debljine boje na tipičnim prethodno bojenim čeličnim proizvodima. Njihove teksturirane krovne ploče završavaju se baznim premazom veznog polimera, mlevenim prirodnim kamenom i prozirnom akrilnom nadglazurom. Rezultat je moćna kombinacija devet zaštitnih slojeva. Zbog toga sigurni u kvalitet i istrajnost svojih proizvoda Ahi Roofing daje garanciju od 50 godina na GERARD® krovne ploče

GERARD® krovovi su trajan i pouzdan proizvod, koji su odobrile istraživačke laboratorije i ocenjivačka tela širom sveta. GERARD® krovovi nude niz laganih metalnih krovnih ploča, letvi i šindre, koje su dostupne u različitim bojama. Svi proizvodi izrađeni su od laganog čelika koji je čvrst i izdržljiv – mogu da izdrže neke od najekstremnijih vremenskih uslova, a istovremeno nude jednostavno održavanje i fleksibilnost dizajna.

Pan Komerc d.o.o. je generalni uvoznik i distributer GERARDA® za Srbiju i Crnu Goru. Zahvlajujući saradnji sa partnerima razvijena je prodajna mreža širom zemlje u svim većim gradovima. Za sve dodatne informacije posetite www.gerardkrovovi.rs ili kontaktirajte Pan Komerc prodajnu službu +381 31812 225.