INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izgradnja sportskog centra u Smederevskoj Palanci

23.12.2011. | I.B. | E-kapija

Do marta 2012. godine, biće izgrađen sportski centar u Smederevskoj Palanci. Na 55 ari, koliko će kompleks zauzimati, svi posetioci imaće priliku da sa prijateljima ili porodicom dan provedu u rekreaciji i opuštanju, a kao garant tome doprineće niz sadržaja koji su predviđeni u okviru kompleksa.

U sportski centar u Smederevskoj Palanci kompanija Kolonija 11421, uložiće blizu milion evra. Dušan Milojević, direktor pomenute firme u razgovoru za internet portal eKapija kaže da su se za ovaj grad odlučili jer je ideja bila da sportski centar bude izgrađen u mestu koje ne poseduje sličan objekat.

Budući centar imaće tri balon hale, izgrađene od drvene konstrukcije. Za natkrivanje biće upotrebljeno posebno nemačko platno, do sada nekorišćeno u jugoistočnoj Evropi, koje za potrebe hala u Smederevskoj Palanci isporučuje beogradska firma ArTech. "Hale će biti nejednakih veličina i neobičnog izgleda, jer je ideja projektnog tima bila da neobičnim izgledom odstupe od klasičnih oblika u kojima se ovakve hale inače prave."

Prema Milojevićevim rečima prva od tri hale, biće prekrivena veštačkom travom i služiće samo za mali fudbal. Druga hala će imati multifunkcionalnu podlogu i biće na raspolaganju košarkašima, odbojkašima, rukometašima, dok je treća namenjena isključivo za tenis i biće prekrivena veštačkom travom u boji šljake.

Osim balon hala, u okviru kompleksa nalaziće se mini pič teren za mali fudbal na otvorenom i kafić površine 200m2. Kako bi najmlađi posetioci uživali, gostima će biti na raspolaganju i savremeno opremljena igraonica za decu. Na preostalom delu komleksa, površine oko 70m2, predviđeni su lokali čija namena, prema rečima Milojevića, još nije poznata ali će "verovatno biti izdavani tako da se uklope u sportsku priču".

Projekat budućeg kopleksa izradio je beogradski Arhiram, a ista kompanija potpisuje se i kao izvođač radova koji su započeli pre četiri meseca.

U sportskom centru u Smederevskoj Palanci u startu će biti zaposleno dvadesetak radnika, a Milojević očekuje da će kada kompleks zaživi sigurno postojati potreba da se taj broj uveća.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;