INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Raskrsnice gotove u roku, ostatak radova će kasniti

14.08.2019. | S. B. Milošević | Novosti

Raskrsnica ulica Starine Novaka, Kraljice Marije i 27. marta uskoro će biti završena i u narednih nekoliko dana puštena za saobraćaj. Gradski urbanista Marko Stojčić rekao je za Novosti da će raskršća biti završena u dogovorenom roku, ali je neizvesno da li će i deo od Ruzveltove do Takovske biti do tada završen.

Uprkos visokim temperaturama, na gradilištu duž ulica Kraljice Marije, 27. marta i Džordža Vašingtona, radnici i mehanizacija nisu stajali. Putari su krenuli sa postavljanjem šina ispred zgrade gradske uprave i povezivali ih postojećim. To znači da će do kraja nedelje ova raskrsnica u potpunost biti završena i prohodna za saobraćaj. To će umnogome smanjiti gužve u ovom delu grada. Šine se postavljaju i na ukrštanju sa Bulevarom despota Stefana. Osim jedne trake kojom se kreću vozila u pravcu Pančevačkog mosta, vozačima problem prave i pešaci koji ovuda zaobilaze gradilište. Raskrsnicu sa Takovskom putari još nisu počeli da rekonstuišu.

- Obim radova je daleko veći od onoga što je projektom bilo predviđeno. Tek nakon što su napravljeni široki otkopi utvrđeno je da postoji mnogo kvarova koji su morali da budu otklonjeni. Veoma je važno da radovi budu urađeni kvalitetno kako bismo u narednih nekoliko decenija bili „mirni" po pitanju ovog dela grada. O novim rokovima, Sekretarijat za investicije bi trebalo da se izjasni narednih dana, kada ćemo imati mnogo jasniju situaciju - dodao je glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;