INFONET-468X60-BANNER

„Ozone Plus“ – automat-šarka uskoro dostupna na našem tržištu za primenu i na drvenim vratima

04.09.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Casa-Custom Art & Solutions Alternativ našem tržištu donosi još jednu inovaciju azijskog lidera u segmentu arhitektonskog okova: jedinstvenu „Ozone Plus Wood“ automat – šarku za drvena vrata, kreiranu na uspehu revolucionarnog patenta kompanije OZONE Overseas.

Firma CASA, distributer vrhunskog arhitektonskog okova kompanija DORMA, JUSTOR, WSS, ESPERO i OZONE, donosi nov proizvod za drvena vrata koji dozvoljava izuzetnu funkcionalnost i dizajn vratima od drveta koju su do sada posedovali samo ukopni podni automati: dvosmerni mehanizam sa opcijom držanja vrata u otvorenom položaju na 90°, bez potrebe za napornim usecanjem poda i ukopavanja podnog automata.

Slika. „Ozone Plus Wood“ - automat šarka

- Zahvaljujući uspehu, popularnosti i velikoj primeni koju je stekla za veoma kratak vremenski period „Ozone Plus“ automat šarka za staklena vrata na našem tržištu, kao i krajnje pozitivnim povratnim informacijama od strane klijenata, odlučili smo se da na tržište uvedemo sličan proizvod koji će koristiti na isti način firmama koje se bave izradom drvene stolarije - kaže marketing menadžer firme CASA, Nataša Ilinčić.

„Ozone Plus Wood“ je izrađena od vrhunskog nerđajućeg čelika, pod strogom kontrolom kvaliteta pre i posle procesa proizvodnje i testirana u skladu sa evropskim standardom EN 1154. Automat-šarka za drvena vrata pored uštede vremena pri samoj instalaciji, utiče i na ekonomičnost pripreme montaže, pogotovo kada su u pitanju komercijalni enterijeri gde su rokovi od suštinske važnosti.

Način instalacije možete pogledati na sledećem video zapisu.

Za dodatne informacije i detaljne tehničke karateristike: Nataša Ilinčić, Marketing menadžer firme CASA – Custom Art & Solutions Alternativ doo na office@casa.co.rs ili +381 69 321 56 21.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;