INFONET-468X60-BANNER
SREMPUT
SREMPUT
22400 RUMA, SRB
ASFALTNA BAZA 1

022 474 100
022 473 470

SREMPUT

Preduzeće za puteve "Srem" osnovano je u Rumi 1962. godine, iz koga se razvio moderan i savremen kolektiv AD Sremput Ruma. Zaslužno je za veliki broj realizovanih projekata u poslednjih 50 godina iz oblasti putne i železničke infrastrukture na prostorima između Save i Dunava. 

Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja i održavanje puteva, izgradnja železnica i hidrotehničkih objekata. AD Sremput Ruma poseduje i postrojenja za proizvodnju betona i asfalta, a zaduženo je i za redovno i zimsko održavanje puteva. Sremput raspolaže svom neophodnom tehničko-tehnološkom opremom, vozilima i mehanizacijom za uspešno obavljanje širokog spektra poslova iz građevinske delatnosti. Poseduje i asfaltnu bazu, koja se nalazi nadomak Rume, i zadovoljava sve domaće i evropske standarde za očuvanje eko-sistema.

Maksimalnim poštovanjem standarda savremenog građevinarstva, od organizacije posla do primene novih tehnologija i kvalitetnih materijala gradi prepoznatljiv poslovni imidž i odgovara najvećim izazovima svoje struke. 

Sremput ima izuzetno povoljan saobraćajno-geografski položaj zbog toga što se nalazi tri kilometra od mesta ukrštanja auto-puta Beograd – Zagreb i magistrale Novi Sad - Ruma – Šabac.