COLPART
COLPART
11030 BEOGRAD, SRB
KIROVLJEVA 5/16

011 3541 682
011 3541 668
011 3541 655
011 3559 383
011 3541 655
ZORAN SREĆKOVIĆ, direktor

COLPART

Preduzeće COLPART d.o.o. osnovano je 1990. godine u Beogradu.

Proizvodni i zastupnički program

Preduzeće COLPART bavi se projektovanjem, izradom i montažom mosnih, konzolnih i portalnih kranova kao i monorej (monorail) dizalica. Proizvođač opreme koja se ugrađuje na kranove je firma SWF KRANTECHNIK, Nemačka.

Firma COLPART, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na polju kranske tehnike, u prilici je da potencijalnom investitoru ponudi kompletnu uslugu izrade krana, po sistemu ključ u ruke“ uz obezbeđenu atestnu i tehničku dokumentaciju. Garancija kvaliteta usluga koje pružaju je i lista referenci od preko 100 izrađenih kranova.  Pružaju mogućnost servisiranja, tehničkog održavanja kao i remont postojećih kranova.

Preduzeće COLPART je zvanični uvoznik i distributer firme LINCOLN ELECTRIC, SAD. Firma LINCOLN ELECTRIC je svetski lider u oblasti zavarivanja. Osim isporuke, COLPART d.o.o. pruža svojim partnerima stručnu i tehničku pomoć pri izboru i primeni opreme i dodatnog materijala za zavarivanje ovog renomiranog proizvođača.

U svom zastupničkom programu preduzeće COLPART ima i ručne lančane dizalice, dizalice sa sajlom, električne dizalice, hidraulične dizalice, hvataljke, magnete za dizanje, paletna kolica, ručne viljuškare, poliesterske trake... Proizvođač ove transportne opreme je firma YALE, Nemačka.

KATEGORIJE

  • GRAĐEVINSKE MAŠINE I OPREMA Aparati za zavarivanje i dodatni materijal proizvođača LINCOLN ELECTRIC, SAD; mosni i portalni kranovi i konzolne dizalice proizvođača SWF KRANTECHNIK, Nemačka; ručne i električne lančane dizalice, trake za transport i zatezanje tereta proizvođača YALE, Nemačka