INFONET-468X60-BANNER

Preduzeće "Etaž" otvorilo novi regionalni centar i maloprodajni objekat u Nišu

02.06.2009. | eKapija

Novi regionalni centar za područje južne Srbije i maloprodajni objekat u Nišu preduzeća "Etaž" počeće da radi sutra (3. jun 2009. godine). Naime, to preduzeće je bilo i do sada prisutno u ovom regionu ali na dve nezavisne adrese, a sada su objedinjene maloprodajna i veleprodajna jedinica u centar koji se nalazi u Bulevaru cara Konstantina 80 do 86 (bivši "EI Diskont") sa oko 120 m2 prodajnog prostora i 600 m2 magacinskog prostora.

Ivan Ristić, direktor te poslovne jedinice, izajvio je da su "pripreme za otvaranje nove poslovne jedinice započete u ranijem periodu, a sticajem okolnosti dešavaju se u trenutku kada je građevinarstvo kao oblast u kojoj i "Etaž" posluje u izuzetno teškom položaju".

- Niš i region južne Srbije predstavljaju izuzetan potencijal i imaju potrebu za jednim ovakvim centrom pa smo se shodno tome i pripremili. Takođe, ovom regionu predstoji proces gasifikacije, pa smo spremni da svoja iskustva sa drugih teritorija gde smo prisutni prenesemo i na ovu teritoriju - izjavio je on.

U novom poslovnom prostoru "Etaž" nudi kompletnu ponudu u oblasti grejanja, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije.

- Ideja nam nije da napravimo klasičnu prodavnicu opreme za grejanje i vodovod već želimo da ovo bude prostor za okupljanje partnera u kome će se vršiti obuke za primenu novih tehnologija u oblasti kojom se bavimo. U saradnji sa našim partnerima, dobavljačima i proizvođačima opreme vršiće se stalne obuke pre svega instalatera, ali i trgovačkih partnera kako bi se nivo usluge podigao na viši nivo i približio zahtevima razvijenog društva ali i energetske efikasnosti pre svega - istakao je Ristić.

Radno vreme centra je od 8-16 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;