Balkanski poslovni susret o projektima obnovljivih izvora energije 27. novembra u Novom Sadu

27.11.2012. | E-kapija

Balkanski poslovni susret o projektima obnovljivih izvora energije u Mađarskoj, Srbiji i Rumuniji biće održan u utorak (27. novembar 2012. godine) u Novom Sadu. Skup će svečano otvoriti Goran Vasić, direktor Novosadskog sajma i Nataša Pavićević Bajić, sekretar Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine.

Na susretu će govoriti Csaki Mihaly iz klastera "Ecopanonia", Folberth Peter iz klastera "ArchEnerg", Vajda Lajos iz "Green Energy" klastera za obnovljive izvore energije iz biomase iz Rumunije, zatim Vlad Stanciu iz ROSENC - "Romanian Sustainable Energy Cluster".

Prisutnima na skupu će se obratiti i Duško Karagić, šef Ekonomske kancelarije Ambasade Mađarske u Beogradu, Jelena Đeri iz Kancelarije za investicije i ekonomski razvoj opštine Kanjiža, a Miodrag Stanisavljević i Igor Jelić iz "AlmaMons" će govoriti o finansiranju projekata.

Veroslav Janković iz Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine govoriće o Danima energetike na Novosadskom Sajmu, a Kontra Peter, profesor na fakultetu Nagybaracska, pričaće o ekologiji, energiji i turizmu.

Miloš Ćuruvija će predstaviti Eko biciklistički kamp.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Darko 14.07.2020.
Ima stanova bez seče šuma. Samo je ovde mul...
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...