Solarni punjač za telefone i na Tašu

23.11.2012. | Beta

Novi javni solarni punjač za mobilne telefone Strawberry Tree postavljen je u Tašmajdanski park, saopštila je kompanija Strawberry Energy. Solarni punjač, koji je postavljen u saradnji sa opštinom Palilula i Gradom Beogradom, pomoći će posetiocima Tašmajdanskog parka da napune svoje mobilne telefone, tablet računare i multimedijalne uređaje energijom Sunca.

U Beogradu je to drugo "Strouberi drvo", a osmo u Srbiji, ali je dobilo novi dizajn koji je uradio arhitekta Miloš Milivojević. Konstrukcija punjača je dugačka više od tri i po i visoka pet metara i prati linije pravog drveta.

Povodom postavljanja solarnog punjača kompanija Strawberry Energy organizuje i konkurs pod nazivom "Tašmajdanska sećanja". Tokom četiri meseca trajanja konkursa učesnici treba da elektronskim putem pošalju svoja najdraža sećanja koja ih vežu za taj park, u vidu fotografije, priče, pesme ili na neki drugi kreativan način.

Početkom proleća 2013. godine biće proglašen pobednik.

Svi detalji i informacije o konkursu se mogu pratiti na internet strani www.senergy.rs i društvenim mrežama kompanije Strawberry Energy.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?