INFONET-468X60-BANNER

Solarni punjač za telefone i na Tašu

23.11.2012. | Beta

Novi javni solarni punjač za mobilne telefone Strawberry Tree postavljen je u Tašmajdanski park, saopštila je kompanija Strawberry Energy. Solarni punjač, koji je postavljen u saradnji sa opštinom Palilula i Gradom Beogradom, pomoći će posetiocima Tašmajdanskog parka da napune svoje mobilne telefone, tablet računare i multimedijalne uređaje energijom Sunca.

U Beogradu je to drugo "Strouberi drvo", a osmo u Srbiji, ali je dobilo novi dizajn koji je uradio arhitekta Miloš Milivojević. Konstrukcija punjača je dugačka više od tri i po i visoka pet metara i prati linije pravog drveta.

Povodom postavljanja solarnog punjača kompanija Strawberry Energy organizuje i konkurs pod nazivom "Tašmajdanska sećanja". Tokom četiri meseca trajanja konkursa učesnici treba da elektronskim putem pošalju svoja najdraža sećanja koja ih vežu za taj park, u vidu fotografije, priče, pesme ili na neki drugi kreativan način.

Početkom proleća 2013. godine biće proglašen pobednik.

Svi detalji i informacije o konkursu se mogu pratiti na internet strani www.senergy.rs i društvenim mrežama kompanije Strawberry Energy.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;