IZOLACIJA-468X60-BANNER

Otvoren novi šalter građevinskog odseka na Novom Beogradu

02.11.2012. | Blic

Opština Novi Beograd danas je otvorila poseban šalter građevinskog odseka. Građani Novog Beograda tu će moći da dobiju sve neophodne informacije o postupcima izdavanja građevinskih dozvola za izgradnju novih objekata, rekonstrukciju, dogradnju i nadogradnju postojećih, rešenja za izvođenje radova na adaptaciji, podeli i prenameni objekata, investiciono održavanje, izgradnji pomoćnih objekata, izdavanje upotrebnih dozvola, i druge radove.

Na šalteru rade zaposleni u građevinskom odseku, arhitekte i građevinski inženjer. Uvođenjem novog šaltera građanima je omogućeno da na jednom mestu dobiju stručnu pomoć i detaljna uputstva o tome šta od dokumenata treba da pribave ukoliko žele da izvedu neke od radova, da poprave krov na zgradi ili kući, nadograde sprat na objektu, zamene stolariju ili instalacije, ili da na drugi način pregrade prostorije u stanu.

Na šalteru će moći da dobiju i potrebne obrazce. Radno vreme šaltera je radnim danima od 8 do 19 i subotom od 9 do 14 sati. Informacije se mogu dobiti i putem telefona 011 3106 811. Radno vreme usklađeno je sa radom drugih službi, pisarnice i šaltera banke, tako da građani, sa kompletnom dokumentacijom jednim dolaskom mogu da obave sve neophodne poslove, podnesu zahtev i uplate takse.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...

;