Rekonstrukcija stadiona u Subotici do kraja oktobra

26.09.2012. | Yu Build Srbija

Rekonstrukcija gradskog stadiona u Subotici biće završena do kraja oktobra, rečeno je prilikom današnjeg obilaska radova koje izvodi SMB gradnja. Nemanja Simović i Modest Dulić obišli su radove i najavili da će u budućem periodu usmeriti napore kako bi rekonstruisani deo stadiona dobio stolice, zatim bi usledila rekonstrukcija severne, pa južne tribine, a onda bi tražio način da se na stadion postave i reflektori.

Radovi na sanaciji zapadne tribine najavljeni su 30. avgusta, a trebalo bi da budu završeni do kraja oktobra, što će zavisiti od okolnosti. Uloženo je tri miliona dinara u postavljanje nove betonske podloge na oba krila zapadne tribine.

Nakon radova na sanaciji dva krila zapadne tribine, planira se i postavljanje stolica, koje zavisi od Fudbalskog saveza Srbije, zatim će uslediti radovi na severnoj, a potom i južnoj tribini, koje će biti takođe sanirane, ali neće biti postavljene stolce, pošto je to prostor rezervisan za najvatrenije navijače. U perspektivi je i postavljanje reflektora.

Danas je gradski stadion obišla i delegacija iz UEFA pred današnju utakmicu Lige šampiona u fudbalu za žene između ŽFK Spartak i švedskog Geteborga, koji su takođe dali zeleno svetlo da se utakmice tog takmičenja mogu igrati na Gradskom stadionu u Subotici.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Aleksandra 16.05.2021.
Gde mogu i kada da se prijavim za zamenu st...
Boki 16.05.2021.
Kako se i gde prijaviti?
Vesna 12.05.2021.
Kako se prijavljuje na subvenciju za zamenu...
Jovana 12.05.2021.
Gde mogu da se prijavim za promenu stolarij...
Miomir Mijić 10.05.2021.
Neki od tih čuvenih svetskih arhitekata su ...