“Dani izvođača” u Zemunu

21.09.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanije iz porodice Knauf organizovale su ,,Dane izvođača’’ u okviru fabričkog kompleksa u Zemunu. Akcenat je stavljen na mlade, kvalifikovane stručnjake kojima su prezentovane inovacije u oblasti građevinarstva i završnih radova, kako bi im se prenela nova znanja i iskustva radi njihove što bolje primene u svakodnevnom poslu.

Manifestaciji, koja je održana četvrti put po redu, prisustvovalo je preko 200 zvanica iz čitave Srbije. Knauf, Knauf Insulation, AMF i PFT su kroz zajednički nastup prikazali najkvalitetnije materijale za radove u građevinarstvu svojim saradnicima. Keramičari, moleri, fasaderi i gipsari informisali su se o proizvodima, sistemima i uslugama ovih kompanija, ali su kroz praktični deo razmenili i dragocena iskustva i imali prilike da se zabave učestvujući u organizovanim igrama takmičarskog karaktera.

Generalni direktor Knauf Insulation Srbija Tihomir Civkaroski je izjavio: „Knauf Insulation Srbija posebno se brine o mladima, a koliko je važno biti okružen najbolje obučenim i specijalizovanim ljudima govori o uspehu i same kompanije. Duga tradicija naše svakako je potvrda da u tome uspevamo svih ovih godina, a današnji veliki odziv još jedna je potvrda izreci – svaki zanat je zlata vredan.“

U kompaniji Knauf Insulation Srbija veoma mnogo se polaže na konstantnom usavršavanju zaposlenih, pa je zanimljiv podatak da je u 2011. godini realizovano čak 3.000 trening sati iz različitih oblasti, a sličan trend je nastavljen i ove godine. Takođe, u kompaniji je permanentno otvoren konkurs za praksu koja se obavlja u Beogradu, a razmatra se da se neke pozicije za usavršavanje mladih kadrova otvore i u Surdulici, gde se nalazi fabrika za proizvodnju kamene vune.

Prvi ,,Dani izvođača’’ održani su 2008. godine sa ciljem promocije proizvoda fabrike u Zemunu i blagovremenog obaveštavanja o novim proizvodima i sistemima Knauf-a i Knauf Insulation-a, kompanija koja izvozi kamenu vunu pored Evropske unije i na kinesko tržište i na taj način direktno utiče na rast srpske privrede.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BAUMIT SERBIA
BAUMIT SERBIA
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

BEKAMENT
BEKAMENT
ARANĐELOVAC-BANJA
www.bekament.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bane 28.02.2021.
U čl.2. Ugovora koji su vlasnici stanova za...
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...