INFONET-468X60-BANNER

“Dani izvođača” u Zemunu

21.09.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanije iz porodice Knauf organizovale su ,,Dane izvođača’’ u okviru fabričkog kompleksa u Zemunu. Akcenat je stavljen na mlade, kvalifikovane stručnjake kojima su prezentovane inovacije u oblasti građevinarstva i završnih radova, kako bi im se prenela nova znanja i iskustva radi njihove što bolje primene u svakodnevnom poslu.

Manifestaciji, koja je održana četvrti put po redu, prisustvovalo je preko 200 zvanica iz čitave Srbije. Knauf, Knauf Insulation, AMF i PFT su kroz zajednički nastup prikazali najkvalitetnije materijale za radove u građevinarstvu svojim saradnicima. Keramičari, moleri, fasaderi i gipsari informisali su se o proizvodima, sistemima i uslugama ovih kompanija, ali su kroz praktični deo razmenili i dragocena iskustva i imali prilike da se zabave učestvujući u organizovanim igrama takmičarskog karaktera.

Generalni direktor Knauf Insulation Srbija Tihomir Civkaroski je izjavio: „Knauf Insulation Srbija posebno se brine o mladima, a koliko je važno biti okružen najbolje obučenim i specijalizovanim ljudima govori o uspehu i same kompanije. Duga tradicija naše svakako je potvrda da u tome uspevamo svih ovih godina, a današnji veliki odziv još jedna je potvrda izreci – svaki zanat je zlata vredan.“

U kompaniji Knauf Insulation Srbija veoma mnogo se polaže na konstantnom usavršavanju zaposlenih, pa je zanimljiv podatak da je u 2011. godini realizovano čak 3.000 trening sati iz različitih oblasti, a sličan trend je nastavljen i ove godine. Takođe, u kompaniji je permanentno otvoren konkurs za praksu koja se obavlja u Beogradu, a razmatra se da se neke pozicije za usavršavanje mladih kadrova otvore i u Surdulici, gde se nalazi fabrika za proizvodnju kamene vune.

Prvi ,,Dani izvođača’’ održani su 2008. godine sa ciljem promocije proizvoda fabrike u Zemunu i blagovremenog obaveštavanja o novim proizvodima i sistemima Knauf-a i Knauf Insulation-a, kompanija koja izvozi kamenu vunu pored Evropske unije i na kinesko tržište i na taj način direktno utiče na rast srpske privrede.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TRITONEX
TRITONEX
KRAGUJEVAC
tritonex.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;