INFONET-468X60-BANNER

"Simpove" sofe u "Ikeinim" radnjama u Rusiji - realizacija ugovora počinje u junu

11.05.2009. | Beta

Proizvođač nameštaja "Simpo" iz Vranja i švedska "Ikea" sklopili su ugovor vredan 5,5 miliona evra o izvozu Simpovog nameštaja na rusko tržište, izjavio je zamenik generalnog direktora "Simpa" Ljubomir Ilkić.

Ilkić je agenciji Beta kazao da će se u okviru ugovora u trgovinama "Ikee" u Rusiji, u Moskvi i Sankt Peterburgu, prodavati "Simpove" sofe sa mehanizmom na izvlačenje.

Sofe će se proizvoditi u "Simpovim" pogonima, biće marke "Simpo", ugovor će biti realizovan do kraja ove godine, a realizacija ugovora bi trebalo da počne narednog meseca, kazao je Ilkić.

Prema Ilkićevim rečima, planira se potpisivanje novih ugovora koji će obuhvatiti i ostale vrste nameštaja i koji će važiti u narednih tri do pet godina.

- Ikea će biti jedan od strateških partnera Simpa u privatizaciji i nama je stalo da sa takvim partnerom napravimo niz dugoročnih ugovora koji neće obuhvatiti samo ležajeve sa mehanizmom već i dečje krevetiće, dečji namestaj, masivni nameštaj, dušeke i neke druge proizvode- rekao je on.

Na pitanje o planu da "Ikea" bude strateški partner "Simpa" u privatizaciji, Ilkić je kazao da će o tome moći da govori tek kada bude konkretnih dogovora.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;