IZOLACIJA-468X60-BANNER

U Kruševcu otvoren novi kružni tok saobraćaja

14.09.2012. | Yu Build Srbija

Novoizgrađeni kružni tok na raskrnici ulica Kneza Miloša i Jastrebačke juče je svečano pušten u saobraćaj. Ukupna investicija je 22,6 miliona dinara, od čega je republička Direkcija za puteve izdvojila 15 miliona.

„Očekujemo da ovaj kružni tok u velikoj meri utiče na kvalitet saobraćaja u našem gradu. U što skorijem roku srediće se ovaj deo oko aerodroma, tako da to sve bude jedna nova, savremena celina. Nadamo se da ćemo što pre krenuti i sa radovima na izgradnji 4 trake na južnom ulazu u grad – u pravcu Brusa, tako da ćemo sa svih strana ulaska u Grad imati moderne prilaze“. - piše na opštinskom portalu.

Direktor preduzeća „Kruševacput“ Milan Milenković je izrazio zadovoljstvo izvedenim radovima, a posebno se zahvalio na izvanrednoj saradnji sa JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ i Saobraćajnoj policiji PU Kruševac.

Ceremoniji puštanja u rad kružnog toka prisustvovali su i narodni poslanik Bojana Krkić, zamenik gradonačelnika Siniša Maksimović, pomoćnik gradonačelnika Slobodanka Miladinović, direktor JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ Radmilo Nikolić i direktor „Elektrodistribucije“ Kruševac Dragoljub Raičević.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;