"Samsung" predstavio "pametne" kućne uređaje na sajmu IFA 2012. godine

03.09.2012. | E-kapija

Kompanija "Samsung Electronics", tržišni lider i nagrađivani inovator u oblasti potrošačkih elektronskih uređaja, predstavila je na sajmu IFA 2012. kolekciju svojih najinovativnijih pametnih i modernih kućnih uređaja. Paleta tih proizvoda se sastoji od znatno većeg broja aparata sa oznakom "Made in Europe" koje su izložene u hali 5.1, zdanja berlinskog sajma "Mese", saopštio je "Samsung".

"Samsung" je potvrdio svoje ambicije kao brend vredan pažnje u evropskoj industriji kućnih aparata. Sa do danas najvećom evropskom paletom koja obuhvata pametne uređaje, proizvode koji osećaju, informišu i pojednostavljuju život korisnika, Samsung je na dobrom putu da ostvari svoj cilj, navedeno je u saopštenju.

- Na dobrom smo putu da postanemo najveći brend u industriji kućnih aparata. Kako bismo ostvarili taj cilj, nismo samo dalje ulagali u svoje poslovanje u Evropi, već smo postigli da naši novi kućni aparati koji su danas pred vama, postanu pametniji i bolje povezani nego ikada ranije. Prava je revolucija kada se svakodnevni kućni poslovi poput kuvanja i čišćenja pretvore u duboka iskustva - izjavio je Bo-Keun Jon, predsednik i direktor poslovne jedinice za potrošačku elektroniku i direktor poslovne jedinice za digitalne aparate u kompaniji "Samsung Electronics".

Kao deo te strategije, kompanija planira dalja ulaganja u svoje centre za istraživanje, inovaciju i dizajn: European Research Centre, European Product Innovation Team i Design Centres. Uz to, kompanija će posvetiti dodatnu pažnju svom postrojenju u Poljskoj, gde se proizvode najmoderniji frižideri i mašine za pranje rublja poput frižidera Space Max i mašina za rublje ecobubble.

Pred mnoštvom partnera i predstavnika sedme sile, "Samsung" je prikazao svoje poslednje inovacije u prostoru za kućne uređaje, posebno istakavši četiri najnovija smart kućna uređaja i tehnološka rešenja.


 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
stoja perkovic 25.11.2020.
Postovani,interesuju me ugradnja protocnog ...
Игор 14.11.2020.
Хвала Вам што сте поделили знање и искуство...
Darko 09.11.2020.
Bolje da je postao ministar turizma ili pra...
Bibi 04.11.2020.
Ko je raspisao tender i gde se može videti ...
Milan 03.11.2020.
Bravo super svaka cast !