PRIJAVA-468X60-BANNER

"Samsung" predstavio "pametne" kućne uređaje na sajmu IFA 2012. godine

03.09.2012. | E-kapija

Kompanija "Samsung Electronics", tržišni lider i nagrađivani inovator u oblasti potrošačkih elektronskih uređaja, predstavila je na sajmu IFA 2012. kolekciju svojih najinovativnijih pametnih i modernih kućnih uređaja. Paleta tih proizvoda se sastoji od znatno većeg broja aparata sa oznakom "Made in Europe" koje su izložene u hali 5.1, zdanja berlinskog sajma "Mese", saopštio je "Samsung".

"Samsung" je potvrdio svoje ambicije kao brend vredan pažnje u evropskoj industriji kućnih aparata. Sa do danas najvećom evropskom paletom koja obuhvata pametne uređaje, proizvode koji osećaju, informišu i pojednostavljuju život korisnika, Samsung je na dobrom putu da ostvari svoj cilj, navedeno je u saopštenju.

- Na dobrom smo putu da postanemo najveći brend u industriji kućnih aparata. Kako bismo ostvarili taj cilj, nismo samo dalje ulagali u svoje poslovanje u Evropi, već smo postigli da naši novi kućni aparati koji su danas pred vama, postanu pametniji i bolje povezani nego ikada ranije. Prava je revolucija kada se svakodnevni kućni poslovi poput kuvanja i čišćenja pretvore u duboka iskustva - izjavio je Bo-Keun Jon, predsednik i direktor poslovne jedinice za potrošačku elektroniku i direktor poslovne jedinice za digitalne aparate u kompaniji "Samsung Electronics".

Kao deo te strategije, kompanija planira dalja ulaganja u svoje centre za istraživanje, inovaciju i dizajn: European Research Centre, European Product Innovation Team i Design Centres. Uz to, kompanija će posvetiti dodatnu pažnju svom postrojenju u Poljskoj, gde se proizvode najmoderniji frižideri i mašine za pranje rublja poput frižidera Space Max i mašina za rublje ecobubble.

Pred mnoštvom partnera i predstavnika sedme sile, "Samsung" je prikazao svoje poslednje inovacije u prostoru za kućne uređaje, posebno istakavši četiri najnovija smart kućna uređaja i tehnološka rešenja.


 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;