Šabačkoj kompaniji Polymit-B priznanje Nova vizura

27.04.2009. | Danas

Na 35. međunarodnom sajmu građevinarstva šabačkom preduzeću Polymit-B pripalo je najviše priznanje Nova vizura za ekološku i potpuno reciklionu kadu.

Žiri se rukovodio ekološkim kriterijumima do kojih drži savremeni svet, ali nisu zanemareni ni inovativnost i dizajn. Reč je o novoj tehnologiji proizvodnje "Božić kade" kojom su eliminisane poliesterske smole, staklena vlakna kao i oprema za njihovu aplikaciju. Pored toga poboljšana je termička izolacija koja omogućava očuvanje temperature vode duži vremenski period, a komplet nožica je stabilan uz mogućnost podešavanja visine kade.

- Ovo je treće priznanje osvojeno na Beogradskom sajmu, a dobijali smo i nagrade na sajmovim u Ženevi, Parizu i Madridu. U ovom poslu gde se u veoma oštroj konkurenciji moramo neprekidno dokazivati najteže je ostati u vrhu. Inostrani partneri prisutni na sajmu interesovali su se za naše proizvode jer ekološki pristup kao i očuvanje energije nije samo hit već i preka potreba - rekla je Danka Božić, direktorka "Polymit".

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?