INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Otvoren turističko-sportski centar "Oaza MB" u Bačkom Petrovcu

26.04.2012. | E-kapija

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić otvorio je juče turističko-sportski centar "Oaza MB" u MZ Gložan u Bačkom Petrovcu, objavljeno je na sajtu Pokrajinske vlade.

- Samo dva dana nakon otvaranja akva parka, Bački Petrovac je dobio još jedan turistički kompleks koji će upotpuniti ponudu ovog dela Bačke novim sadržajima. Ovaj kompleks, zajedno sa akva parkom, uposliće ne samo ljude koji će neposredno biti zaposleni u sektoru turizma, nego i one koji će raditi u sektoru različitih usluga, kao što je saobraćaj, trgovina i prehrambena industrija. Ovo je značajan podstrek i za poljoprivredne proizvođače u ovom kraju, koji će svakako imati kome da prodaju svoje proizvode - istakao je Bojan Pajtić.

Milan Božović, investitor i vlasnik "Oaze MB" je rekao da je turističko-rekreacioni kompleks sa pratećim sadržajem (motelom i jezerima), otvoren posle dve godine rada. U završnoj fazi je izgradnja terena za tenis i mali fudbal, a uskoro će biti završen i bazen sa termalnom vodom, stoji na sajtu Vlade Vojvodine.

Određen broj ljudi je već zaposlen, a još uvek je raspisan konkurs za prijem novih radnika. Prioritet, prema Božovićevim rečima, imaju građani opštine Bački Petrovac. Projekat izgradnje kompleksa podržala je opština Bački Petrovac i MZ Gložan.

Kompleks ima površinu od 6.000m2, a čine ga 3.000m2 sprotsko-ribolovačkih jezera, bazeni sa termalnom vodom od 30 stepeni, i smeštajni kapaciteti od 53 ležaja u bungalovima i hotelu.

 

Vezane vesti:

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;