Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo

15.04.2009.

Dana 16. aprila 2009. godine na inicijativu privrednih društava “Knauf Insulation“ iz Surdulice i “Trimo inženjering“ iz Šimanovaca a u saradnji sa Udruženjem za građevinarstvo, IGM i stambenu privredu Privredne komore Srbje, i sa Privrednom komorom Beograda i regionalnim komorama Valjeva, Požarevca i Pančeva, organizuju savetovanje na temu:

Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo“

U radu Savetovanja učestvovaće istaknuti stručnjaci koji prate ovu problematiku, kao i predstavnici građevinskih preduzeća iz oblasti visokogradnje, zanatsko-završnih radova i projektovanja sa područja napred navedenih komora.

Savetovanje će se održati u Privrednoj komori Srbije, Beograd, Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju, sa početkom u 12 časova.

Imajući u vidu značaj ove teme za građevinarstvo i bezbednost građana, svi zainteresovani su pozvani da prisustvuju Savetovanju.

U holu Privredne komore Srbije biće izloženi proizvodi Knauf Insulation (izolacioni materijali – kamena i staklena vuna) i Trimo inženjering (paneli). Po završetku savetovanja biće upriličeno druženje i koktel.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...