Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo

15.04.2009.

Dana 16. aprila 2009. godine na inicijativu privrednih društava “Knauf Insulation“ iz Surdulice i “Trimo inženjering“ iz Šimanovaca a u saradnji sa Udruženjem za građevinarstvo, IGM i stambenu privredu Privredne komore Srbje, i sa Privrednom komorom Beograda i regionalnim komorama Valjeva, Požarevca i Pančeva, organizuju savetovanje na temu:

Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo“

U radu Savetovanja učestvovaće istaknuti stručnjaci koji prate ovu problematiku, kao i predstavnici građevinskih preduzeća iz oblasti visokogradnje, zanatsko-završnih radova i projektovanja sa područja napred navedenih komora.

Savetovanje će se održati u Privrednoj komori Srbije, Beograd, Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju, sa početkom u 12 časova.

Imajući u vidu značaj ove teme za građevinarstvo i bezbednost građana, svi zainteresovani su pozvani da prisustvuju Savetovanju.

U holu Privredne komore Srbije biće izloženi proizvodi Knauf Insulation (izolacioni materijali – kamena i staklena vuna) i Trimo inženjering (paneli). Po završetku savetovanja biće upriličeno druženje i koktel.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Aleksandra 16.05.2021.
Gde mogu i kada da se prijavim za zamenu st...
Boki 16.05.2021.
Kako se i gde prijaviti?
Vesna 12.05.2021.
Kako se prijavljuje na subvenciju za zamenu...
Jovana 12.05.2021.
Gde mogu da se prijavim za promenu stolarij...
Miomir Mijić 10.05.2021.
Neki od tih čuvenih svetskih arhitekata su ...