Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo

15.04.2009.

Dana 16. aprila 2009. godine na inicijativu privrednih društava “Knauf Insulation“ iz Surdulice i “Trimo inženjering“ iz Šimanovaca a u saradnji sa Udruženjem za građevinarstvo, IGM i stambenu privredu Privredne komore Srbje, i sa Privrednom komorom Beograda i regionalnim komorama Valjeva, Požarevca i Pančeva, organizuju savetovanje na temu:

Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo“

U radu Savetovanja učestvovaće istaknuti stručnjaci koji prate ovu problematiku, kao i predstavnici građevinskih preduzeća iz oblasti visokogradnje, zanatsko-završnih radova i projektovanja sa područja napred navedenih komora.

Savetovanje će se održati u Privrednoj komori Srbije, Beograd, Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju, sa početkom u 12 časova.

Imajući u vidu značaj ove teme za građevinarstvo i bezbednost građana, svi zainteresovani su pozvani da prisustvuju Savetovanju.

U holu Privredne komore Srbije biće izloženi proizvodi Knauf Insulation (izolacioni materijali – kamena i staklena vuna) i Trimo inženjering (paneli). Po završetku savetovanja biće upriličeno druženje i koktel.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...