INFONET-468X60-BANNER

Potpisan protokol o izradi projekta rekonstrukcije puta Sokobanja-Knjaževac-Pirot

05.04.2012. | E-kapija

Protokol o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju puta Sokobanja - Knjaževac - Pirot, potpisan je 4. aprila u Zaječaru.

Protokol su potpisali državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja zadužen za NIP Milan Đokić i direktor Regionalne agencije za razvoj Istočne Srbije (RARIS) Vladan Jeremićem, saopštilo je ministarstvo.

Izrada potrebnog projekata biće finasirana sredstvima Nacionalnog investicionog plana, što predstavlja pripremu i prvi korak u rekonstrukciji ovog putnog pravca u istočnoj Srbiji koji koriste stanovnici Sokobanje, Knjaževca i Pirota.

Pored toga, ovaj putni pravac se koristi i za dolazak turista na Staru planinu, koji stižu autoputem, a zatim preko Sokobanje i Knjaževca.

U 2012. godini u okviru Programa "Izrada projektno tehničke i planske dokumentacije za regionalne projekte" Nacionalni investicioni plan će finansirati izradu nepohodnih planskih dokumenata i glavnih projekata za pet regionalnih projekata.

Ovaj Program NIP realizuje u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama i lokalnim samoupravama, navodi se u saopštenju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;