INFONET-468X60-BANNER

Položen kamen temeljac za ambulantu u Zelenom polju u Zrenjaninu

21.03.2012. | E-kapija

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov i predsednik Saveta mesne zajednice "Zeleno polje" dr Miodrag Damnjanov položili su preključe kamen temeljac za gradnju zdravstvene ambulante u toj mesnoj zajednici.

Time se, kako je naveo gradonačelnik Mihajlov, rešava dugogodišnji problem stanovnika ovog dela grada.

- Problem ambulante u ovom naselju traje godinama unazad. Ambulanta je bila smeštena u prostorijama mesne zajednice, u neadekvatnom prostoru, a ovo je i bila dugogodišnja želja stanovnika Zelenog polja – rekao je Mihajlov.

Investitor je grad Zrenjanin - JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina", izvođač radova "Tehnogradnja" Zrenjanin, a projektant "SM Inženjering" Zrenjanin.

Prema rečima gradonačelnika, ambulanta će biti površine od 373 kvadratna metra, a imaće tri ambulante, stomatološku ordinacija, laboratoriju, EKG kabinet i ostale propratne sadržaje.

- Očekujemo da ambulanta bude završena početkom oktobra ove godine – dodao je on.

Miodrag Damnjanov kaže da ugovorena vrednost radova iznosi 20,5 miliona dinara, a da je novac obezbeđen zajedničkim zalaganjem mesne zajednice i grada Zrenjanina.

- Ovo je izuzetno važan objekat, mi smo veoma zadovoljni i srećni jer, ne samo što ćemo dobiti važno zdanje za funkcionisanje naselja, već što će i ceo ovaj kraj biti izmenjen budući da je u planu gradnja parking prostora, crkve, pijace, staze za šetnju i drugih objekata koji su stanovnicima neophodni – rekao je Damjanov.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;