Položen kamen temeljac za ambulantu u Zelenom polju u Zrenjaninu

21.03.2012. | E-kapija

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov i predsednik Saveta mesne zajednice "Zeleno polje" dr Miodrag Damnjanov položili su preključe kamen temeljac za gradnju zdravstvene ambulante u toj mesnoj zajednici.

Time se, kako je naveo gradonačelnik Mihajlov, rešava dugogodišnji problem stanovnika ovog dela grada.

- Problem ambulante u ovom naselju traje godinama unazad. Ambulanta je bila smeštena u prostorijama mesne zajednice, u neadekvatnom prostoru, a ovo je i bila dugogodišnja želja stanovnika Zelenog polja – rekao je Mihajlov.

Investitor je grad Zrenjanin - JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina", izvođač radova "Tehnogradnja" Zrenjanin, a projektant "SM Inženjering" Zrenjanin.

Prema rečima gradonačelnika, ambulanta će biti površine od 373 kvadratna metra, a imaće tri ambulante, stomatološku ordinacija, laboratoriju, EKG kabinet i ostale propratne sadržaje.

- Očekujemo da ambulanta bude završena početkom oktobra ove godine – dodao je on.

Miodrag Damnjanov kaže da ugovorena vrednost radova iznosi 20,5 miliona dinara, a da je novac obezbeđen zajedničkim zalaganjem mesne zajednice i grada Zrenjanina.

- Ovo je izuzetno važan objekat, mi smo veoma zadovoljni i srećni jer, ne samo što ćemo dobiti važno zdanje za funkcionisanje naselja, već što će i ceo ovaj kraj biti izmenjen budući da je u planu gradnja parking prostora, crkve, pijace, staze za šetnju i drugih objekata koji su stanovnicima neophodni – rekao je Damjanov.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...