Položen kamen temeljac za ambulantu u Zelenom polju u Zrenjaninu

21.03.2012. | E-kapija

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov i predsednik Saveta mesne zajednice "Zeleno polje" dr Miodrag Damnjanov položili su preključe kamen temeljac za gradnju zdravstvene ambulante u toj mesnoj zajednici.

Time se, kako je naveo gradonačelnik Mihajlov, rešava dugogodišnji problem stanovnika ovog dela grada.

- Problem ambulante u ovom naselju traje godinama unazad. Ambulanta je bila smeštena u prostorijama mesne zajednice, u neadekvatnom prostoru, a ovo je i bila dugogodišnja želja stanovnika Zelenog polja – rekao je Mihajlov.

Investitor je grad Zrenjanin - JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina", izvođač radova "Tehnogradnja" Zrenjanin, a projektant "SM Inženjering" Zrenjanin.

Prema rečima gradonačelnika, ambulanta će biti površine od 373 kvadratna metra, a imaće tri ambulante, stomatološku ordinacija, laboratoriju, EKG kabinet i ostale propratne sadržaje.

- Očekujemo da ambulanta bude završena početkom oktobra ove godine – dodao je on.

Miodrag Damnjanov kaže da ugovorena vrednost radova iznosi 20,5 miliona dinara, a da je novac obezbeđen zajedničkim zalaganjem mesne zajednice i grada Zrenjanina.

- Ovo je izuzetno važan objekat, mi smo veoma zadovoljni i srećni jer, ne samo što ćemo dobiti važno zdanje za funkcionisanje naselja, već što će i ceo ovaj kraj biti izmenjen budući da je u planu gradnja parking prostora, crkve, pijace, staze za šetnju i drugih objekata koji su stanovnicima neophodni – rekao je Damjanov.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...
Zvonko 14.07.2020.
Iz bloka 42 se ovde seli buvlja pijaca a ne...