PRIJAVA-468X60-BANNER

Novo ruho Doma zdravlja "Rakovica"

28.02.2012. | E-kapija

Kompletna adaptacija potkrovlja u Domu zdravlja "Rakovica" u Ulici kraljice Jelene 11 privodi se kraju. Grad Beograd je obezbedio sredstva, pa je na ovom domu zdravlja najpre postavljen kosi krov i ugrađeni su PVC prozori i vrata, dok se na adaptaciji potkrovlja druge zgrade na broju 22 uveliko radi.

– Radovi bi trebalo da budu gotovi za mesec dana i Rakovičani će na gotovo 600 kvadratnih metara dobiti najmodernije opremljen prostor za pružanje zdravstvenih usluga – kaže za Beoinfo direktorka ove zdravstvene ustanove dr Tanja Đukić Janković.

Ona dodaje da su kvalitet i uslovi rada, kao i zdravstvena zaštita pacijenata, ovim radovima znatno unapređeni, podsećajući da u ovom domu zdravlja stolarija nije menjana od 1957. godine, kada je objekat izgrađen.

– Prozori su se zatvarali rajberom, a pojedini nisu mogli ni da se otvore. Objekat u kome se nalaze predškolski i školski dispanzer, dispanzer za žene i stomatologija imao je ravan krov, a oluk je bio u zidu, pa je voda neprestano prodirala unutra i kvasila električne instalacije. Sada je postavljen kosi krov sa kompletnom termoizolacijom, a stavljeni su i oluci. Upravo je veliki sneg ove zime pokazao da je urađena prava stvar – sneg postepeno klizi sa krova, a zbog novih vrata i prozora sada je prostor znatno zagrejaniji – kaže dr Tanja Đukić Janković.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

OKTAVUS
OKTAVUS
NOVI BEOGRAD
www.oktavus.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;