INFONET-468X60-BANNER

Holcim Srbija donirao novac za vodovod

29.09.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Gustavo Navaro generalni direktor kompanije Holcim Srbija, predsednik Skupštine opštine Paraćin Saša Paunović i predstavnici JP Vodovod iz Paraćina potpisali su Protokol o saradnji. Protokolom o saradnji, između ostalog, dogovorena je donacija kompanije Holcim Srbija u vrednosti od 60.000 evra namenjenih rešavanju problema vodosnabdevanja u Popovcu, gde se nalazi Holcimova fabrika cementa, i u okolnim selima.

Preduzeće Holcim Srbija je ovom donacijom omogućilo stanovnicima sela Popovac, Bošnjane i Stubica da dugoročno reše problem vodosnabdevanja. Ujedno, donacija će omogućiti da priključak na vodovodnu mrežu bude skoro duplo jeftiniji nego što je uobičajeno. Protokol Opštine i Holcima doprineće i obezbeđenju sigurnog snabdevanja sanitarno-higijenskom vodom i u postrojenjima same cementare.

"Rešavanjem problema vodosnabdevanja omogućićemo pristupačnost higijenski ispravne tekuće vode našim komšijama, koji su trenutno primorani da se snabdevaju vodom iz bunara ili snalaze na druge načine. Istovremeno, otvorićemo mogućnost za unapređivanje poslovanja cementare Holcim u Popovcu i poboljšati uslove za rad zaposlenima. Ulaganja kompanije Holcim Srbija u lokalnu zajednicu nisu novost za naše sugrađane. Verujemo da su građani Paraćina do sada već navikli da u nama prepoznaju partnera koji je spreman da u svoje ciljeve uključi i interese i potrebe zajedinice u kojoj posluje", izjavio je prilikom potpisivanja Protokola generalni direktor kompanije Holcim Srbija Gustavo Navaro.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;