Porto Montenegro - najbrža prodaja na Mediteranu

27.09.2011. | B92

Nova, peta rezidencijalno-poslovna zgrada u kompleksu nautičkog centra Porto Montenegro nazvana Tara već je 70% prodata. Novim vlasnicima trebalo bi da bude predata do leta naredne godine.

"Uspeh u prodaji kapaciteta Tare doprinosi nedavnom priznanju koje je Porto Montenegro dobio kao novi razvojni projekat nekretnina na Mediteranu sa najbržom prodajom, jer je smo za samo 24 meseca prodato, čak, 114 od 129 stanova. Ograničen broj raspoloživih stanova je i dalje dostupan kupcima, po cenama koje će od 15. oktobra biti uvećane za 7%", saopštila je kompanija Adriatic Marinas, koja je investitor Porto Montenegra.

Zgrada će imati ukupno 47 stanova za prodaju, od studija, preko jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana, do luksuznih, tzv. penthaus apartmana na krovu sa privatnim baštama i bazenima. Za potrebe svojih stanara, Tara imaće i privatni bazen i teretanu. Kvadrat stambenog prostora u Porto Montenegru trenutno košta od šest do čak 15 hiljada evra.

U kompleksu luksuznog nautičko-turističkog centra u Tivtu do sada su izgrađene i vlasnicima predate tri rezidencijalno-poslovne zgrade, a u završnoj fazi izgradnje u Porto Montenegru je i četvrta - zgrada Milena. U toj, do sada najmanjoj, izgrađenoj zgradi u novoj tivatskoj marini ima ukupno devet luksuznih stanova pojedinačne površine od 41 do 206m2. Posebna zanimljivost Milene je mali vodopad koji se iz centralnog bazena sliva niz deo zapadne fasade zgrade, piše podgorički list Vijesti.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Cane 02.08.2021.
To rušenje objekata ne ide nikom u prilog,p...
Jovan Vranjes 02.08.2021.
Opstina zemun nam je prodala placeve sve po...
Maki 28.07.2021.
Šta je sa nelegalnim zgradama gde investito...
Žile 28.07.2021.
Traže legalizaciju zgrada starih preko 40 g...
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece