INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Symantec.cloud" zvanično u Srbiji

23.06.2011. | E-kapija

Kompanija Net++ technology od 1. juna je postala zvanični i prvi distributer Symantec.cloud servisa u Srbiji. Prednosti cloud servisa su brojne, za preduzeća svih veličina, a kao osnovne ističu se manji troškovi i veća stručnost, navedeno je u saopštenju firme Net++ technology. Više od 10,7 miliona korisnika u više od 32.000 organizacija, koristi Symantec.cloud za zaštitu i upravljanje informacijama.

"Symantec.cloud je upravljačka platforma koja omogućava efikasnije administriranje, nadgledanje i zaštitu informacionih resursa preduzeća. Symantec.cloud servisi čine bezbednim podatke i računare i omogućavaju lako upravljanje informacijama koje se nalaze na računarima ili se primaju putem email-a i mreže. Symantec.cloud omogućava osnovnu zaštitu i prebacuje teret upravljanja i nadgledanja bezbednosti i usklađenosti sa IT sektora na treću stranu, tj na Symantec.cloud. Na taj način IT resursi preduzeća mogu biti efikasnije raspoređeni", navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, Symantec.cloud servisi se automatski ažuriraju, a ažuriranje i održavanje su deo servisa, te se ne naplaćuju se dodatno, kao i podrška stručnjaka.

"Symantec.cloud omogućava velike uštede. Pre svega, početni troškovi su manji, jer se smanjuje potreba za kupovinom hardvera i softvera, dugoročnim infrastrukturnim obavezivanjem i ugovorima o podršci. Osim toga, uštede se ostvaruju i na storage-u, angažovanju stručnog i posvećenog kadra, redovnom ažuriranju softvera, ažuriranju spam i antivirus definicija", stoji u saopštenju.

Više informacija o računarskom oblaku (cloud computing-u) možete pročitati na ovom linku

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;