"Symantec.cloud" zvanično u Srbiji

23.06.2011. | E-kapija

Kompanija Net++ technology od 1. juna je postala zvanični i prvi distributer Symantec.cloud servisa u Srbiji. Prednosti cloud servisa su brojne, za preduzeća svih veličina, a kao osnovne ističu se manji troškovi i veća stručnost, navedeno je u saopštenju firme Net++ technology. Više od 10,7 miliona korisnika u više od 32.000 organizacija, koristi Symantec.cloud za zaštitu i upravljanje informacijama.

"Symantec.cloud je upravljačka platforma koja omogućava efikasnije administriranje, nadgledanje i zaštitu informacionih resursa preduzeća. Symantec.cloud servisi čine bezbednim podatke i računare i omogućavaju lako upravljanje informacijama koje se nalaze na računarima ili se primaju putem email-a i mreže. Symantec.cloud omogućava osnovnu zaštitu i prebacuje teret upravljanja i nadgledanja bezbednosti i usklađenosti sa IT sektora na treću stranu, tj na Symantec.cloud. Na taj način IT resursi preduzeća mogu biti efikasnije raspoređeni", navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, Symantec.cloud servisi se automatski ažuriraju, a ažuriranje i održavanje su deo servisa, te se ne naplaćuju se dodatno, kao i podrška stručnjaka.

"Symantec.cloud omogućava velike uštede. Pre svega, početni troškovi su manji, jer se smanjuje potreba za kupovinom hardvera i softvera, dugoročnim infrastrukturnim obavezivanjem i ugovorima o podršci. Osim toga, uštede se ostvaruju i na storage-u, angažovanju stručnog i posvećenog kadra, redovnom ažuriranju softvera, ažuriranju spam i antivirus definicija", stoji u saopštenju.

Više informacija o računarskom oblaku (cloud computing-u) možete pročitati na ovom linku

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Žikica 09.04.2021.
Super, mnogima od nas je pomoć bitna. Inte...
Aleksandar 09.04.2021.
Kako ste naivni, obećanje, ludom radovanje....
Tijana 08.04.2021.
Kada mogu da se prijavim i gde?
Muvica 07.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije i f...
Ljubisa 07.04.2021.
Pitanje: da li ce moci da se prijave za ref...