INFONET-468X60-BANNER

"OSA Računarski inženjering" postala jedini distributer "Autodeska" za celu regiju

09.05.2011. | eKapija

"OSA Računarski inženjering", koja zastupa kompaniju "Autodesk" na tržištu Srbije još od 1989. godine, postala je jedini distributer "Autodesk" proizvoda za celu Adriatik regiju kojoj pripadaju: Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija i Albanija.

Tim povodom, početkom maja, firma OSA organizovala je u Mokricama, u Sloveniji, skup kojem je prisustvovalo više od 80 učesnika, pre svega, predstavnika svih firmi koje prodaju "Autodeskove" proizvode u Adriatik regiji. Osim mnogobrojnih partnera u radu skupa je aktivno učestvovalo i desetak ljudi iz "Autodesk" centara za Centralnu i Jugistočnu Evropu. Na konfereciji je predstavljen i kompletan tim koji je u OSI angažovan na prodaji "Autodesk" proizvoda na čelu sa generalnim direktorom Željkom Tomićem.

Prisutnima je predstavljena nova organizacija prodajnog kanala, značaj i prednosti konsolidacije distributivnog kanala uvođenjem jednog distributera za ceo region, kao i planovi ovog vodećeg svetskog proizvođača softvera za projektovanje i vizualizaciju, za 2012. godinu.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;