"Knauf Insulation" dobio četiri standarda

10.03.2011.

Knauf Insulation"Knauf Insulation", svetski proizvođač izolacionih materijala, postao je vlasnik četiri nabitnija internacionalna standarda u menadžmentu održivosti - ISO 9001 (menadžment kvaliteta), ISO 14001 (menadžment zaštite životne sredine), EN 16001 (menadžment energije) i OHSAS 18001 (zdrastveni i bezbednosni menadžment), i to za sve evropske fabrike, među kojima je i fabrika kamene mineralne vune u Surdulici.

Kompaniji "Knauf Insulation" sertifikati su dodeljeni na konferenciji "Ecobuild conference and exhibition" u Londonu, 3. marta 2011. Na ceremoniji je Dirk Rejnart, menadžer za sertifikaciju u kompaniji "Bureau Veritas", dodelio "Knauf Insulation"-u četiri sertifikata za standarde u svim evropskim fabrikama.

"Bureau Veritas" je jedna od vodećih svetskih kompanija koja obezbeđuje procenu usaglašenosti sertifikacije sa standardima ISO.

- Implementacija odgovarajućih sistema menadžmeta obezbeđuje kontinuirano unapređenje svih ključnih parametara održivosti - pojasnio je Dejvid Dukarm, tehnički direktor "Knauf Insulation grupe".

Jedna od ključnih inicijativa u "Knauf Insulation" grupi za 2011. bila je i sertifikacija svih evropskih fabrika sa četiri internacionalna standarda menadžmenta. Dostignuti standardi odnose se na kvalitet, zaštitu životne sredine, energiju kao i zdrastveni i bezbednosni menadžment i prikazuju posvećenost "Knauf Insulation" poboljšanju održive proizvodnje i proizvoda.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

BEKAMENT
BEKAMENT
ARANĐELOVAC-BANJA
www.bekament.com

HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bane 28.02.2021.
U čl.2. Ugovora koji su vlasnici stanova za...
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...