INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Projektomontaža" ugovorila poslove u vrednosti 3,2 milijarde dinara

22.02.2011. | eKapija

Beogradska "Projektomontaža" je saopštila da je kao samostalni izvođač, lider ili član konzorcijuma početkom 2011. godine ugovorila poslove u vrednosti 3,2 milijarde dinara.

Kako je navedeno, gotovo svi ugovoreni projekti biće realizovani u ovoj godini, a najznačaniji među njima su izgradnja postrojenja za preradu vode "Makiš 2" u Beogradu, izgradnja kompleksa carinarnice Užice, izrada tehničke dokumentacije i izgradnja objekata energetskog bloka i objekata infrastrukture na Aerodromu "Morava-Lađevci" kod Kraljeva.

"Projektomontaža" je angažovana i na izgradnji zatvorenog bazena u Kragujevcu – instalaterski radovi, izgradnja bazenske školjke, ugradnja bazenske tehnike i opreme za gašenje požara.

Izgradnja objekata sa pripadajućom opremom i unutrašnjim instalacijama na lokaciji kompleksa kasarne Stepa Stepanović u Beogradu, kao i izrada tehničke dokumentacije, izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i izvođenje instalacije vodovoda i kanalizacije na turističkom kompleksu Stara planina, samo su neki od projekata "Projektomontaže".

Beogradsko preduzeće je ugovorilo i rekonstrukciju kotlarnice u Palati Srbija, izvođenje radova na mašinskim instalacijama i instalacijama jake struje na Elektronskom računskom centru Carine na Novom Beogradu, izgradnju kanalizacione mreže u naselju Plavi horizonti- glavni odvodnik, kao i izgradnju kanalizacione mreže u naselju Pinosava.

"Projektomontaža" će biti angažovana i na izgradnji kanalizacione crpne stanice Surčin i izgradnja novih objekata u vaspitno-popravnom domu u Kruševcu.

Preduzeće će izgraditi i pumpnu stanicu za protivpožarnu vodu u fabrici "Fiat automobili Srbija", uraditi instalacije grejanja, ventilacije, hlađenja, elektromotornog razvoda u Hali 4 Beogradskog sajma.

"Projektomontaža" će biti zadužena i za izvođenje instalaterskih radova na stambeno-poslovnom objektu GP3, Blok 11a na Novom Beogradu, kao i izgradnju pristupnog i komemorativnog trga sa objektima u kompleksu groblja na Bežanijskoj kosi u Novom Beogradu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;