INFONET-468X60-BANNER

Predstavnici PKS u poseti Peštanu - dobitniku nagrade za najbolji korporativni brend

13.01.2011. | Economy

Predstavnici Privredne komore Srbije posetili su juče (12.1.2011) kompaniju Peštan povodom nagrada za najbolji korporativni brend u kategoriji proizvodnih dobara i najvećeg izvoznika u regionu koje je kompanija dobila u okviru akcije Najbolje iz Srbije, u organizaciji Ministarstva trgovine i usluga, Privredne komore Srbije i dnevnog ekonomskog lista Privredni pregled.

Ove nagrade, ali i mnogobrojni poslovni uspesi koje je kompanija ostvarila u protekloj godini, pre svega u oblasti izvoza, glavni su povod jučerašnje posete, tokom koje su se susreli predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, potpredsednica Privredne komore Srbije Vidosava Džagić, vlasnik kompanije Peštan Božidar Petković i generalni direktor kompanije Peštan Radovan Grujić.

Nagradu za najbolji korporativni brend u oblasti proizvodnih dobara kompanija Peštan dobila je po drugi put za redom. Akcija Najbolje iz Srbije, pokrenuta je 2004. godine, a njen osnovni cilj je da promoviše vrednosti domaće privrede i afirmiše domaće proizvode među potrošačima u odnosu na inostrane konkurente. Svojim učešćem u ovoj akciji, kompanije doprinose jačanju svog brenda, ali i razvoju lokalne privrede kroz podsticaj domaće trgovine.

"Privredna komora Srbije već decenijama ulaže maksimalne napore kako bi štitila interese i pružila podršku domaćim kompanijama da se afirmišu na lokalnom, nacionalnom, ali i međunarodnom tržištu, i time daju svoj doprinos razvoju srpske privrede. Na moje veliko zadovoljstvo, danas se nalazimo u kompaniji koja je primenila svetske standarde u proizvodnji i postala najveći izvoznik u regionu, što daje dobar primer i predstavlja podsticaj drugim lokalnim proizvođačima", izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin tokom današnje posete kompaniji Peštan.

"Nagrade za najbolji korporativni brend u kategoriji proizvodnih dobara i najvećeg izvoznika imaju veliki značaj za našu kompaniju jer pokazuju da konstantnim ulaganjem u razvoj u skladu sa savremenim svetskim standardima, domaći proizvođači mogu tržištu da ponude proizvode najvišeg kvaliteta. S tim u vezi, želimo da se se zahvalimo Privrednoj komori Srbije na konstantnoj podršci koju pruža domaćim kompanijama u procesu jačanja domaće privrede", zaključili su vlasnik kompanije Peštan Božidar Petković i generalni direktor kompanije Radovan Grujić.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;