Privrednik se ubio u kabinetu predsednika opštine zbog duga

30.06.2010. | Press

Kako se pretpostavlja, nesrećni čovek odlučio se na ovaj korak jer se njegovo, nekada uspešno preduzeće, našlo u velikim dugovima. On je ujutru došao u Gradsku kuću i zatražio sastanak sa predsednikom opštine Čedomirom Živkovićem, koji ga je primio u kabinetu. Osim njih dvojice, tu su bili Matijašević i jedna opštinska službenica.

- Dolazio je on ranije više puta, pričao o svojim poslovnim problemima, a sada je govorio o tenderu koji nije dobio. Neke poslove koji su mu povereni nije završavao. Saslušali smo ga i rekli mu da ćemo probati da mu pomognemo preko nekih drugih firmi, da bude bar podizvođač. Ja sam ga zamolio da ponovo dođe za nedelju dana, kada situacija bude jasnija, a on je nekoliko trenutaka kasnije pucao u sebe - rekao je Živković.

Kada se razgovor završio, Lepović je krenuo ka vratima, a onda zastao i promrmljao „džabe ja govorim". Potom je izvadio pištolj „crvena zastava" kalibra 7,65 milimetara, koji je držao ispod sakoa, i ispalio sebi metak u stomak. Zrno je napravilo prostrelnu ranu, prohujalo pored Matijaševića i zarilo se u tablu na zidu.

Odmah su obaveštene Hitna pomoć i policija, a Lepović je još bio živ kada je dovezen u bolnicu. Tamo je podvrgnut operaciji, zaustavljeno mu je krvarenje, ali su teške povrede unutrašnjih organa ipak bile kobne.

Lokalni nedeljnik „Vršačke vesti" pre oko mesec dana objavio je otvoreno pismo ovog privrednika, u kome je on objašnjavao razloge propasti njegove firme „Putar", koja se bavila niskogradnjom i završnim građevinskim radovima, a osnovana je 1995. godine. Gradska kuća u Vršcu, inače, nema obezbeđenje koje bi moglo da spreči ovakve incidente.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Aleksandra 16.05.2021.
Gde mogu i kada da se prijavim za zamenu st...
Boki 16.05.2021.
Kako se i gde prijaviti?
Vesna 12.05.2021.
Kako se prijavljuje na subvenciju za zamenu...
Jovana 12.05.2021.
Gde mogu da se prijavim za promenu stolarij...
Miomir Mijić 10.05.2021.
Neki od tih čuvenih svetskih arhitekata su ...