IZOLACIJA-468X60-BANNER

Sajam Voda u Belexpocentru u Beogradu

18.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam Voda održava se u Belexpocentru u Beogradu, od 16. do 18. novembra. Ovaj sajam predstavlja jedinstvenu manifestaciju koja na jednom mestu okuplja proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javno komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijske institucije koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Sajam voda

Posetioci mogu da se informišu o novim proizvodima, uslugama, tehnologijama i rešenjima (Foto: Sajam Voda)

Kako navode organizatori, sajam je pokrenut sa ciljem da se definišu strateški ciljevi u očuvanju vodenih resursa i željom da se sektor vodoprivrede regiona unapredi i razvije.

Sajam Voda namenjen je svima koji su spremni da svoja saznanja i iskustva pokažu i prenesu drugima, bez obzira radi li se o proizvodu, tehnologiji, usluzi, inovaciji, nauci ili nečem drugom, što doprinosi boljem korišćenju voda, zaštiti voda i zaštiti od voda.

Svrha Sajma Voda jeste da bude polazna platforma za sve buduće projekte u regionu i umrežavanje proizvođača i distributera opreme i tehnologije sa finansijskim institucijama koje investiraju novac u vodoprivredu, navode organizatori.

Organizovan je i međunarodni naučno-stručni skup Forum Voda koji je kroz pažljivo odabrane teme uvek aktuelan i podsticajan. S obzirom da je vodoprivreda delatnost kojom se na integralan način upravlja vodama i sprovode uslužne delatnosti u ovoj oblasti, angažovanje vodećih stručnjaka na Forumu Voda ukazuje na odgovornost i spremnost svih učesnika da doprinesu njenom razvoju.

Sajam je prilika da se posetioci na jednom mestu informišu o novim proizvodima, uslugama, tehnologijama i rešenjima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ime 08.12.2022.
Narod je bio prisiljen da zida bez papira j...
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...

;