PRIJAVA-468X60-BANNER

Trgovci građevinskim materijalima - najbitniji poslovni partneri kompanije Austrotherm

23.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Austrotherm d.o.o. je već decenijama srpski i regionalni lider u proizvodnji termoizolacionih materijala (EPS i XPS) zahvaljujući ne samo kvalitetu svojih proizvoda i usluga, već i zahvaljujući kvalitetnoj i širokoj mreži distributera – trgovaca građevinskim materijalima – koja se prostire čitavom teritorijom Srbije, ali i susedne Crne Gore. Na internet stranici www.austrotherm.rs, u gornjem desnom delu postoji rubrika: Distributeri u vašoj blizini.

Austrotherm ima farbike u Srbobranu, Valjevu i Nišu, kao i predstavništvo u Beogradu

Austrotherm ima farbike u Srbobranu, Valjevu i Nišu, kao i predstavništvo u Beogradu (Foto: Austrotherm)

Tu je prezentovano preko 250 distributera Austrotherm d.o.o. u zemlji, odnosno njih 30-ak u Crnoj Gori koji su redovno snabdeveni svim proizvodima iz proizvodno-distributivne palete ovog proizvođača. Osim prikaza na geografskoj karti, omogućen je i prikaz liste, sa distributerima poređanim po abecednom redu (odvojeno za Srbiju i za Crnu Goru). Svima njima prethodi 10 partnera Austrotherm d.o.o. u Srbiji koji su na vrhu liste izdvojeni iz više razloga – a i oni su raspoređeni po raznim krajevima državne teritorije.

Mapa distributera

Mapa distributera (Foto: Austrotherm)

Prikaz na geografskoj karti (kao osnovni prikaz pri poseti gore navedene rubrike) omogućava da se u "tražilici" jednostavno upiše ime grada za koji se traži informacija o postojećim distributerima Austrotherm d.o.o. na toj teritoriji. Nakon toga se na karti pojavljuju tačne lokacije distributera, a klikom na jednu takvu lokaciju se automatski otvara sadržaj sa imenom distributera, njegovom adresom i brojem telefona.

Lista partnera koju Austrotherm d.o.o. na ovaj način prezentuje i promoviše se svakih nekoliko meseci obnavlja, tj. aktuelizuje – uz pomoć zaposlenih iz prodajne službe preduzeća, koji po prirodi svog posla imaju svakodnevne kontakte sa trgovcima sa kojima Austrotherm d.o.o. sarađuje.

Svim svojim distributerima Austrotherm d.o.o. nudi konstantnu podršku ne samo po pitanju klasične logistike (pravovremene, tačne i precizne isporuke robe), već i kada je u pitanju savetovanje prodavaca po pitanju pravilne primene i ugradnje svakog proizvoda iz palete, kako bi oni bili u stanju da uvek pruže zadovoljavajuće odgovore na pitanja krajnjih kupaca.

Austrotherm d.o.o. ogroman procenat svojih prodajnih aktivnosti obavlja upravo preko trgovaca građevinskim materijalima i duguje im zahvalnost za to. Nju iskazuje, između ostalog, i na ovaj način.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
ROCKWOOL2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

XELLA SRBIJA
XELLA SRBIJA
LAZAREVAC-VREOCI
www.xella.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;