INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

A.D. "Alpro" Vlasenica: Nabavljena najsavremenija mašina za savijanje aluminijumskih profila

11.06.2020. | Gradjevinarstvo.rs

A.D. "Alpro" (Alumil Grupacija) iz Vlasenice je jedan od lidera u proizvodnji aluminijumskih profila u BiH. Proizvodni program preduzeća "Alpro" se odvija u četiri celine: ekstruzija, anodizacija, plastifikacija i pogon za izradu pribora i profila sa termičkim prekidom. Nakon proizvodnje profila sledi i njihovo savijanje, u skladu sa zahtevima kupca (vrsta profila, način savijanja, površinska obrada).

Mašina za savijanje aluminijumskih i PVC profila

Kako bi na najbolji način izašli u susret svim zainteresovanim za savijanje aluminijumskih profila, A.D. "Alpro" je investirao u najsavremeniju automatsku mašinu (CNC 3D 3 in 1) čime je zamenjena prethodna, zastarela oprema. Nova mašina za savijanje aluminijumskih i PVC profila poseduje upravljačke 3D kamere i bezbedonosnu 3D kameru koje omogućavaju automatsko upravljanje, automatsku kontrolu i bezbedan rad na mašini. Mašina za savijanje CNC 3D 3 in 1 poseduje dve upravljačke 3D kamere koje omogućavaju pametno upravljanje i automatsku kontrolu procesa savijanja od početka do kraja. Automatski počinje, meri, kontroliše i zaustavlja proces savijanja onda kada se postigne željena dimenzija luka.

Mašina za savijanje aluminijumskih i PVC profila

Takođe, ova mašina poseduje laserski uređaj koji milimetarski precizno određuje sredinu luka. Laserskim uređajem se otklanja greška izmeštanja sredine luka u jednu stranu, čime se postiže apsolutna simetričnost leve i desne strane luka.

A.D. "Alpro" nastavlja da svojim kupcima obezbeđuje rešenja koja u potpunosti treba da odgovore njihovim potrebama i očekivanjima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;